A Lidlben kapható gyerek overálok? Ki vett már - azt hiszem - Lupilu overált?
Mikor szoktak a boltokba kerülni? Vastag téli overálok szoktak lenni? Az 5 éves fiamnak találnék 110-es méretben, vagy csak kisebbek vannak?
A dilemmám: az egyik FB-s csoportban lecsaphatnák egy szép fiú overálra 6700 ft-ért. De eszembe jutott, hogy a Lidlben láttam régebben overálokat barátibb áron, de még sosem vettem, nem tudom, megéri-e megvárnom az őszi időszakot, vagy vegyem meg ennyi pénzért az overált? Mit tanácsoltok? Köszönöm.
Amit ott vettem kettőt is, elég hosszú és szűk volt a lábrész.
A vastagabbnál a bélés mindig összegyűrődött, igaz amiről beszélek jóval kisebb méret volt.
5évesre valók jó minőségűek, vettem már kabátot és nadrágot vagyis két részes overált. A kabát vélonynak tűnt, de a fiam nem panaszkodott hogy fázna, de két kabátja szokott lenni télen az általában f&f az is jó volt.
Majd talán októberben lesznek most augusztusban még tuti nem kapsz a lidlbe bár már jönnek az őszi cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!