Lehet hülye kérdés, de nálatok meddig ér a gyerek kabát alja?
Figyelt kérdés
Vettem a Pepcoban egy kabátot. 80as méretű a fiam, 86os méretet vettem direkt, mert pont határon van.
Erre: a karján picit hosszú ugyan, de a dereka kilóg ha lehajol. Ez normális?
2018. febr. 6. 07:36
1/8 anonim válasza:
Ez a kabát fazonjától függ és a gyerek arányaitól. Nincs ilyen előírás, hogy meddig kell érnie, sajnos ezért érdemes felpróbálni.
2/8 anonim válasza:
Valamiért a fiúknak nem csinálnak hosszított fazonút, mint a lányoknak. Nekem is ez a halálom, h sehol nem kapni normális fiúkabátot, egyszerűen nincs olyan fazon.
3/8 anonim válasza:
2, a decathlonnmban a fiú kabát pont addig ér, mint a lány. Onnan vettünk és fenék középig ér a megfelelő méret.
4/8 anonim válasza:
kisfiamnak szintén pepcos kabátja van, én meg vagyok elégedve vele. 86os méretű (kívül sötétkék belül sárga, kapucniján szőrme van). ha lehajol akkor felcsúszik de nem lóg ki a dereka annyira hogy szerintem az zavaró lenne. de ha ezt el akarod kerülni akkor overállt vegyél neki legközelebb, mert szinte minden kabát ilyen ha nem kifejezetten hosszított fazonút veszel.
5/8 anonim válasza:
A pepcos ruhák nagyon el vannak szabva. Már nem merek ilyen dolgokat náluk vásárolni. A pólók is jóformán hordhatatlanok, mert annyira kicsi a nyílás a nyakánál, hogy alig megy át a gyerek feje rajta. Ezt a kabátot szerintem vissza is vinném. Nem ér annyit, hogy megfázzon vagy ne engedjem kinnt játszani benne.
6/8 anonim válasza:
Igen, a Pepconál figyelni kell, mert vannak furcsa szabások.
Fiam 5 éves, az otthoni játszós kabátja Pepcos. Fenékig ér, ha lehajol, akkor sincs kint a dereka.
Mindig próbáld rá, és akkor nem lesz gond.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Épp bejöttek ezek a késő téli-kora tavaszi kabátok. Sötétkék és piros van belőle. Az Astoria közelében szinte csak ezek a kabátok vannak csak 96 méretig.
Szóval igen, megpróbálom becserélni egy másik üzletükben, hátha találok valami jobbat helyette.. Még jó, hogy a címkét nem téptem ki belőle :D
2018. febr. 6. 10:22
8/8 anonim válasza:
Nekem atlagosan 98-as meretu a fiam, 104-es pepcos kabatot vettem ra, kicsi volr hosszra. Masik gyerekruhas uzletben szinten 104-es ketszer olyan vastag, segge ala er, ha lehajol sem megy fel a nyakaig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!