Miskolcon hol lehet venni supinált gyerekcipöt? 11 hónapos kisfiamnak szeretnék venni, a sétálón a Szamosban nincs.
Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 15:49
1/8 anonim válasza:
Az orthopédus aki javasolta biztos tudja hol lehet kapni kérdezd meg.
2/8 anonim válasza:
Hogy érted, hogy a Szamosban nincs? Épp most nem lehet kapni a méretében? Mert én 5 éve ott veszek, 6 párat/év. Mindig van és bőséges a választék.
3/8 A kérdező kommentje:
Van a Szamosban cipö, csak supinált nincs, pedig az orthopéd orvos azt tanácsolta, mert csámpásak voltak a lábai, ezért sínt is kellett hordani.
2018. máj. 18. 19:28
4/8 anonim válasza:
2-es vagyok. Ne haragudj, ezzel nem tudok mit kezdeni. Én 5 éve bármikor bemegyek oda tudok venni a gyerekemre szupinált cipőt.
5/8 A kérdező kommentje:
Hmmm nem értem, ma voltam ott és azt mondták nincs. Ha arra járok bemegyek és megkérdezem megint. Köszönöm a segítséget.
2018. máj. 18. 19:51
6/8 anonim válasza:
A szamos supinált cipőket gyárt.
7/8 lovasoktató válasza:
A pesti úti auchan ban van egy gyerekcipőbolt ott van több féle.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!