Vásárolt már valaki gyerekcipőt a H&M-ben?
Cipőkről nem tudok nyilatkozni, azt még nem vettem. Illetve ilyen kis papucs cipőt vettem már ott, bentre használja a babám, nyúzza rendesen, csúszik mászik benne, de még csak meg sem kopott.
Ruhákat szinte csak ott veszek. Webshopról is szoktam rendelni, elég sűrűn,főleg ha ingyenes szállítás van, vagy elég sűrűn van akció. Még soha nem csalódtam. Nagyon jó minőség.
Cipőt ne rendelj onnan online, meg szerintem sehonnan se, ennél kifejezetten fontos a próbálás.
Egyébként én idén két gyerekcipőt vettem, könnyű, hajlékonytalpú vászoncipőt és egy masszívabb de könnyű és rugalmas converseforma cipőt.
Az elsővel elégedett vagyok, nem éjjel nappal volt a gyereken, hanem néha egy két órát mondjuk heti 3 nap. Nem esett szét, de lestrapálod a kis finom anyaga. Ennyit bírt, de nem is volt 9 ezer, csak 2.
A másik cipő nem elég puha, kevésbé kényelmes, esős nyári napokon volt rajta egy kicsit. Semmi baja a cipőnek, mostam is. 3 ezer volt, szerintem megérte.
Ha olyan cipőnek vennéd, amiben nem állandóan mászkál, akkor akciósan vásárolj, arra a célre megfelel.
A gyerek szandálja, átmeneti cipője és téli csizmája minőségi, minden másból megfelel a divat vagy játszó cipő alacsony árakon kevésbé magas minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!