Hol szoktatok babaruhát vásárolni?

Figyelt kérdés

Hol lehet venni szép babaruhákat?

Zara,C&A,H&M? Újszülőtt babaruhákra gondolok.

Ti hol szoktátok ezeket meg venni az érkező babának? Illetve le írhatjátok ti mikor kezdtétek ezeket beszerezni:) köszönöm :)

2018. ápr. 26. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
H&M, Zara, Mango, Nextdirect-ről szoktam én és a kezdő kis gardróbját is onnan vettem. Amire vigyázz hogy olyan szépek, cukik és eszméletlenül aranyosak hogy könnyű túlzásba esni és sokkal többet venni az indokoltnál. Én legalábbis így jártam. :D
2018. ápr. 26. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tesco F&F és a C&A babaruhái a kedvenceim, a legtöbb babaruhát ott veszem meg. 14 hetesen vettem már néhány ruhát, addigra már tudtuk, hogy kisfiú lesz, de a legtöbb dolgot a 20-30. hét között vettük meg.
2018. ápr. 26. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Amikor pici volt, én is a felsorolt boltokban vásároltam, de aztán rájöttem, hogy nagyon szép bodykat meg mindenféle kisruhákat lehet használt babaruha boltokban kapni fillérekért. Ha előbb jut eszembe, akkor fele annyiból kijöttem volna, mint amennyit költöttem rá. Most már a ruhái nagy részét használt baba-gyerekruha boltokban veszem. Volt olyan, amin még a címke rajta volt.
2018. ápr. 26. 09:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt H&M. De Zara,C&A és Next is.
2018. ápr. 26. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Reserved

De most a pepcoban annyi árából vettem egy csomó gyönyörű rucit

2018. ápr. 26. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Zara foleg, par H&M, de mivel én Angliában lakom, ezért sok Gap és pár Next is.
2018. ápr. 26. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedvenc a reima, mumin és a babipur oldalon árult ruhak. Sajnos a reima nem szállít Magyarországra, szóval azt bonyolultabb megoldani.

Amúgy ha látok valamit ami megtetszik mindegy a márkája. Nagyon szeretem a kangaboo bababoltot is. Lidl ruhái is vannak, ott inkább a biopamut ruhákat preferálóm

2018. ápr. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!