Anyukák ti hogy vagytok a használt ruhával ami picit kopott vagy foltos nem veszitek meg (de pl. márkás) csak a hibátlant?
Facebook csoportban vettem 40 db-os ruhacsomagot 4000 ft-ért. 100 ft/db. Minden szuper állapotban van. Puma melegítőtől a pepcos body-ig mind olyan, mint az új.
Olyat, ami foltos, minek vegyek, amikor az újszerű állapotú ruhákat is fillérekért adják?
Nekünk értelem szerűen kopottabb, mire kinövi. Szintén 100-200 forintos darabáron adom el: nem foglalja a helyet, más meg jól jár vele.
Amit én se vennék meg, ha árulná valaki, azt elviszem a családsegítőnek vagy a védőnőnek. Ők tudják, hogy hol van rá szükség.
Aminek tetszik a mintája, azt elteszem a hobbis szekrénybe. Barbie ruha, játék, vagy hasonló lesz később.
Mennyiért próbáltad eddig eladni? Milyen méretű?
Igaza van az előző válaszolónak, mérettől függően 100-300 Ft/ db áron hibátlan ruhákat lehet venni.
Mondjuk lehet, hogy egy 128-as adidas melegítő esetében megpróbálnak a foltot kiszedni, de ehhez nagyon- nagyon olcsón kell megvenném.
Kedves Kérdező!
Én járok börzére,árulni, és vásárolni is.Én míg kisebb volt a fiam turiztam is neki,pl hibátlan címkés benetton nadrágot 170 forintért.Sőt én vettem neki etetős ruhát is 20-40 forintért,mert picinek az előkét nem viselte el magán.
A hibás de hordható ruhákat adományba adom.Nálunk a baptisták érte is jönnek, sehova sem kell cipekednem.
A javíthatatlan, agyonnyúlt cuccokat,meg össze gyüjtöm, a h@m-ben egy szatyor textilért(bármi textil cucc lehet benne) 500 forintos kupont adnak.
A hibátlan ruhák 100-300 forintos áron esetleg elkelnek.Kopottabb nadrágok amik udvarosnak játszóteresnek jók 50-100 forintért.
Ami eladhatók az a kabát, anorák,bundazsák.Persze hibátlanul.Én 500 ért vettem kantáros anorákot kabáttal.
Próbáld meg elvinni bizományos üzletbe,ott sem kapsz értük túl sokat , de nem nálad foglalja a helyet,és hátha elkel.Nekem is van 3 bizományos boltba beadva cuccom.
Előző voltam.
Az lemaradt hogy Dm-es folt tisztító szappan csodákra képes.Meg szintén dmes,folt tisztitó lötyi(iberia-revolution,ez van ráírva)
Én rendszeresen börzézek, és veszek használt baba ruhát, de csak hibátlant. Szerintem ez alap. Az meg hogy márkás pont nem érdekel, ha foltos :D
Nem adok a gyermekemre foltosat. Ha valamiből nem jön ki a folt nálunk - hiába tiszta - azt el se teszem a tesónak pl. Megy a védőnőnek.
Tedd Te is így. Ne kérj pénzt elhasználódott babaruhákért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!