Anyukák ti hogy vagytok a használt ruhával ami picit kopott vagy foltos nem veszitek meg (de pl. márkás) csak a hibátlant?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert több mint 200db márkás babaruhám van ugy érzem teljesen éretelmetlen az eladása csak ide-oda rakom :( jönnek vesznek 4hibátlant és ennyi !de pl játszos ruhának nem kell teljesen hibátlannak lenni?
2018. márc. 23. 06:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essen( de mondok példát , 1x volt a kisgyerekemen de kimostam halvány folt maradt rajta márkás csak ugy kodobni stb.nincs szivem lehet más meg épp helyre tudna hozni )
2018. márc. 23. 08:50
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Facebook csoportban vettem 40 db-os ruhacsomagot 4000 ft-ért. 100 ft/db. Minden szuper állapotban van. Puma melegítőtől a pepcos body-ig mind olyan, mint az új.

Olyat, ami foltos, minek vegyek, amikor az újszerű állapotú ruhákat is fillérekért adják?

Nekünk értelem szerűen kopottabb, mire kinövi. Szintén 100-200 forintos darabáron adom el: nem foglalja a helyet, más meg jól jár vele.

Amit én se vennék meg, ha árulná valaki, azt elviszem a családsegítőnek vagy a védőnőnek. Ők tudják, hogy hol van rá szükség.

Aminek tetszik a mintája, azt elteszem a hobbis szekrénybe. Barbie ruha, játék, vagy hasonló lesz később.

2018. márc. 23. 09:09
 13/20 anonim ***** válasza:
28%

Mennyiért próbáltad eddig eladni? Milyen méretű?

Igaza van az előző válaszolónak, mérettől függően 100-300 Ft/ db áron hibátlan ruhákat lehet venni.

Mondjuk lehet, hogy egy 128-as adidas melegítő esetében megpróbálnak a foltot kiszedni, de ehhez nagyon- nagyon olcsón kell megvenném.

2018. márc. 23. 09:29
 14/20 babyboom567 ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Én járok börzére,árulni, és vásárolni is.Én míg kisebb volt a fiam turiztam is neki,pl hibátlan címkés benetton nadrágot 170 forintért.Sőt én vettem neki etetős ruhát is 20-40 forintért,mert picinek az előkét nem viselte el magán.

A hibás de hordható ruhákat adományba adom.Nálunk a baptisták érte is jönnek, sehova sem kell cipekednem.

A javíthatatlan, agyonnyúlt cuccokat,meg össze gyüjtöm, a h@m-ben egy szatyor textilért(bármi textil cucc lehet benne) 500 forintos kupont adnak.

A hibátlan ruhák 100-300 forintos áron esetleg elkelnek.Kopottabb nadrágok amik udvarosnak játszóteresnek jók 50-100 forintért.

Ami eladhatók az a kabát, anorák,bundazsák.Persze hibátlanul.Én 500 ért vettem kantáros anorákot kabáttal.

Próbáld meg elvinni bizományos üzletbe,ott sem kapsz értük túl sokat , de nem nálad foglalja a helyet,és hátha elkel.Nekem is van 3 bizományos boltba beadva cuccom.

2018. márc. 23. 09:34
 15/20 babyboom567 ***** válasza:
52%

Előző voltam.

Az lemaradt hogy Dm-es folt tisztító szappan csodákra képes.Meg szintén dmes,folt tisztitó lötyi(iberia-revolution,ez van ráírva)

2018. márc. 23. 09:39
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
Semmi használtat nem veszek. Azt is egyből dobom ki ami foltos lesz.
2018. márc. 23. 09:48
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Én nem vennék használt ruhát, mivel azért sok üzletben hozzá lehet jutni jó áron a gyerekruhákhoz. (Pepco, Lidl, C&A) Nekem a márka nem számít, csak az anyag minősége. A használt ruhákat az unokatesóm gyerekének szoktam adni, de külön teszem a foltosat, fakót szóval ami nem hibátlan és mondom is, hogy az ha nem kell megértem, nem erőszakolom rájuk. Nem állnak túl jól anyagilag ezért is segítek rajtuk ahogy tudok, mivel ők is sok mindent tettek értem míg felnőttem, sok évvel idősebbek. Mindig elviszik a viseltesebb zsákot is, ha máshoz nem leenni jó. De tudom jól, hogy az ilyen ruhákért ők sem adnának pénzt, inkább vesznek 2 normálisat, dragábban, mint 5 nyúzottat.
2018. márc. 23. 10:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én rendszeresen börzézek, és veszek használt baba ruhát, de csak hibátlant. Szerintem ez alap. Az meg hogy márkás pont nem érdekel, ha foltos :D

Nem adok a gyermekemre foltosat. Ha valamiből nem jön ki a folt nálunk - hiába tiszta - azt el se teszem a tesónak pl. Megy a védőnőnek.

Tedd Te is így. Ne kérj pénzt elhasználódott babaruhákért!

2018. márc. 23. 12:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszek olyan ruhát a gyermekemnek (magamnak sem...), ami foltos, vagy kopottas, ha márkás, akkor sem.
2018. márc. 23. 16:23
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
Adok is, veszek is ruhákat, amin csak pici folt is van, varrás vagy fakulás megy a konténerbe géprongynak, játszósnak nem árulok, és nem is veszek. Szép, hibátlan cuccokat veszek csak. Akkora a kínálat, hogy ebből is van bőven.
2018. márc. 23. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!