Hol tudnék nézelődni nagyon nagyon olcsó használt (akár kopott) esernyőkocsi után?
Az a helyzet, hogy nagyon el kellett kezdenünk spórolni. A gyerekek tartós betegek, így olcsó a buszozás, szóval áttértem erre. Viszont a buszállomás nagyon messze van, a 3 évesem nem tudja végiggyalogolni.
Igazából az lenne a kérdésem, hogy merre nézelődjek, ahol jelképes áron kapnék ilyen esernyőkocsit. Nem baj ha lestrapált, de itt még azt is 5000-ért adják.
Nem kérek, félre ne értsetek, azt kérem, hogy ha valaki ismer ilyen hirdetőoldalakt az segítsen. Néztem a teszveszen, de nem találtam. Arra a havi pár alkalomra nem költenék már sokat babakocsira, pláne ekkora gyerkőcnél.
www.szívesség.net
itt nézd meg a felajánlásokat,sokszor van babakocsi is!
Vatera, teszvesz
Tescóban van új 5000ft-ős esernyőkocsi!
Köszönöm a válaszokat! Megnéztem a szivesség oldalt, nem találtam. Majd érdeklődöm a védőnőnél is, eszembe se jutott.
Biztos nagyon megéri az 5000 ft-ot, de mint írtam nem akarok már ilyenre nagyon költeni. Mindkét gyerekem tartós beteg, van mire fordítsam a pénzt, ezért is írtam hogy egy agyonhasznált is jó nekünk. Csak guruljon a buszmegállóig. És pici pénzért tudja hozzájutni. Nekem most az 5000 az nem pici pénz. És ez nem létfontosságú dolog. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!