1/20 anonim válasza:
Mivel gondolom nem magában, hanem a ruhája alá adod, miért ne?
2/20 anonim válasza:
Csak attól nem lesz fiús, hogy lehet kapni lányokra csicsásabb trikót is.
Igen, fel. Főleg mivel a "lányos" trikókon lévő csipke csikizi, ez pedig szimpla.
3/20 anonim válasza:
Egy hofeher triko?? UNISEX
Szerinted a feher szin fius?! Edes istenem...
4/20 anonim válasza:
Direkt nem vennék ilyet kislánynak, de ha lenne otthon mondjuk a bátyjáról, akkor ráadnám. Hacsak nem lenne olyan királylány, mint a lányom, aki visítva tiltakozna ellene. :D
5/20 anonim válasza:
Ez egy sima fehét atléta, vagy nem azt kell nézni? Nem is értem miért merül fel a kérdés. Egyáltalán nem fiús, teljesen uniszex.
6/20 A kérdező kommentje:
A fazon miatt kérdeztem, mert a lányos trikókon van csipke vagy fodrosabb széle van. Ez meg sima.
Óvodában mit szólnának?
2017. okt. 23. 14:46
7/20 anonim válasza:
Van olyan lányos trikó, amin van csipke, de nem kötelező hogy legyen rajta. Az óvodában meg az sem érdekelne senkit, ha egy valóban fiús atlétát adnál rá.
8/20 anonim válasza:
Egy sima trikó..én ezen nem vacakolnék,hogy vannak-e rajta virágok, vagy fodrok. Szerintem teljesen jó, fiúnak, lánynak is. :)
9/20 anonim válasza:
Abszolút uniszex, oviban az ég világon semmit nem szólna rá senki.
10/20 anonim válasza:
Ez egy sima fehér trikó. Neked nincs ilyen? Nemcsak fiúk hordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!