Milyen gyakran mosod a baba ruháit?
Nálunk van otthoni ruha és utcai ruha.
Az utcai ha csak 1-2 órát volt rajta akkor nem mosom. Amúgy megy a szennyesbe.
Az otthonit se cserélem minden nap csak ha leeszi stb. Akkor naponta többször is. Amúgy 2 naponta. Ha sokat nem vagyunk otthon akkor van, hogy 3 napig is jó.
Utolsóéval egyetértek.
Mikor pici volt, este levettem, másnap tisztát kapott.
Nagyobbnak is mindig cseréltem.
Nálunk is van otthoni, és utcai. Utcai ha csak épp dokihoz mentünk, és még csak nem is evett míg rajta volt, csak a babakocsiban vagy autósülésben ült, nem mosom, egyből leveszem, és még ráadom egyszer utána mosom.
Az itthonit viszont napközben is cserélem, mert előke nélkül is mindig tiszta kaja (most tanul egyedül enni) és a homokozás után is szépen néz ki. Ezeket természetesen egyből leveszem róla. :)
Amikor szükséges.Csak azért nem mosom ki,mert nehogy már két egymást követő nap ugyanaz legyen rajta!...
És nálunk is van itthoni,valamint utcai ruha.
3 hónapos a kicsi, hát pulcsit és kocsikabátot én nem mosom mindennap, ha nem bukta le. Ezekben csak babakocsiban fekszik 1-1,5 órát. Minden mást dobok a szennyestartóba.
A 2 évesem itthoni ruháját én mindennap cserélem. Utcai nadrágot, pulcsit ha koszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!