Ebayről babaruha rendelés, próbáltátok, milyen?
Elsősorban Kínából rendelnék. Nagyon olcsó, pl kis kocsicipő vagy partedli, nyálkendő, vicces body ilyesmiket nézegettem pusztán kíváncsiságból, de nagyon olcsók.
Tapasztalatok érdekelnének.
Én egy Mancs őrjáratos kapucnis pulcsit rendeltem a fiamnak, elég vékony (de amúgy jó, nem bolyhosodó) anyag, ami viszont vicces, hogy a zsebe Pikachus anyagból van varrva. :D Fura...
Amúgy olcsó, valóban, de szerintem annyira hamar elnyűvik ezeket a ruhákat, hogy nem is nagyon érdemes drágábbat venni. Ebay-en látod, hogy mikor fog megérkezni kb., 1 hónap általában.
Mi kaptunk ajándékba hosszú újjú és rövid ujjú body-t is. Utóbbihoz sapi is járt.
Természetesen anyagában nem egy vastag anyagról van szó, de tökéletes volt nekünk. A patent sem esett le egyikről se és méretben is jók voltak.
A cipő méretezést nézzétek meg, hogy náluk hogy van, mert hallottam olyat hogy a kinti M-es ruha pl itteni L-est jelöl :D
A többiben meg nem hiszem, hogy lehet hiba. Ha nem törekedtek a h&m-es bio pamuthoz akkor jó lesz :) A mi ajándékunk 3 hét alatt megérkezett. Szokásos módon. Aliexpress jobb, mert van ott csomag követés.
Aliról még semmit nem rendeltem ebayről már több mindent, nem nagy értékű cuccokat.
De lehet hogy egy próbát megér ez is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!