Hány fokon mossátok a babaruhát?
Figyelt kérdés
Eddig 60 fokon mostam, de szeretnék áttérni 40, vagy akár 30 fokra, mert a színesebb ruhájk fakulnak 60-on. Nem vasalom a ruhákat. Szerintetek, így is jó lesz? 8 hetes a lányom.2017. júl. 31. 12:45
1/9 anonim válasza:
Én talán az első hónapban mostam 60 fokon. Mivel nem koszolódik, nem a földön koszban fekszik, nem köhögik körbe, nem láttam értelmét a kifőzésnek. Úgyhogy hamar 40 fok lett belőle.
A textil pelust viszont 95 fokon mosom..
Most 7 hónapos, néha megy 30 fokon a mosás, ha csak pár, szinte tiszta ruha van amit levetett és mosni kellene vagy öblíteni.
2/9 anonim válasza:
Én 40 fokon mostam. Nem lett semmi baja, bár ilyen idősen még bőven vasaltam. Fél éves és egy éves kora között hagytam el valamikor a vasalást. Szerintem mosd alacsonyabb fokon, és vasald.
3/9 A kérdező kommentje:
Vasalni nem tudom, beteg vagyok és nehéz állnom, de állítólag felesleges is.
2017. júl. 31. 12:57
4/9 anonim válasza:
Ha ez segít a döntésedben: az ágyneműn, a pelenkákon és a törölközőn kívül mindent 40 fokon mostam a kicsinek. (és az említetteket is max. 50 fokon) Ha folt volt rajta, előtte beáztattam. És nem vasaltam soha. A fiam már 3 éves, köszöni jól van a nem vasalás ellenére is :)
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még hozzátenném, hogy a textilpelust csak büfizéshez meg takargatáshoz használtuk. Nem rendes pelenkának. A 95 fok szerintem elég meredek erre a használatra....
6/9 anonim válasza:
Én kezdetektől 40 fokon mostam a ruháit. Akkor lettek kivasalva amikor még terhes voltam és mindenki mondta h vasalni kell. Na ott az életemet eluntam mire végeztem a sok kis bodyval meg rugival...utána soha többet. Nincs semmi baja. Sztem a 40 fok teljesen jó plusz ugye a babamosószer meg babaöblítő. Ja és nekem ígyis fakulnak a ruhák sajnos :( de a 30 fok meg kevés szóval hagy fakuljon. 9 hónapos a kisfiam.
7/9 anonim válasza:
Ja az lemaradt h egyedül a textilpelust vasalom!! De azt is 40 fokon mosom.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor 40 fokon fogom mosni a ruhákat, 60-on a textilpelusokat, vasalás nálam továbbra is kizárva.
2017. júl. 31. 15:25
9/9 anonim válasza:
Mindent 40 fokon mosok, első gyereknél még fasaltam pár hónapig, másodiknál már csak a kezdő szettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!