Haszontalan dolgok a babakelengyebe?
cumisüvegek
hálózsák (minden cicizés után kakált, macerás volt éjjel kihámozni a hálózsákból)
#4, lehet, az volt a gond, hogy az szoptaTós párna, és nem szopatós párna. Szerintem másra használtad, mint amire kell :D :D :D
(Ne haragudj, nem bírtam kihagyni, nagyon viccesen jött ki)
Szerintem is nehéz mások listájából megvenni, ami nektek kell majd. Valaki írta a cumisüveget feleslegesnek. Ő szerencsés, mert tudott szoptatni. Én nem vettem cumisüveget, de nem tudtam szoptatni.
Más nem tudta használni a lekerekített végű babaollót, én máig azzal vágom a fiam körmét (3 éves), a férjem meg sose tudta megtanulni a használatát.
Nem vagyunk egyformák, ahogy a gyerek és az ő igényei sem. Van olyan baba, aki pl. nem tud cumizni. Van aki nem tud nélküle létezni.... Szóval én azt mondom, hogy próbáld meg inkább a legszükségesebbeket beszerezni és a többit pedig akkor, amikor úgy érzed, hogy szükséges.
Mi pl. a mikrós sterilizálót is kb egy hónap múlva vettük meg, amikorra meguntam a cumisüvegek és cumik kifőzését.
én írtam a cumisüveget, a fiam képtelen volt inni belőle. szerencsés voltam, mert szoptattam, amikor kellett kicsi pótlás, pohárból, kanállal kapta, később (3 hónaposan) varázsitatót használtunk már.
de 7 éves, és még mindig a babaollóval vágom a körmét. persze nem mindegy a minősége sem, a mienk gyógyszertári, tényleg rendes körömolló (solingen), csak kerek véggel.
a kézi orrszívó valóban felesleges, csak dísznek jó. nem találkoztam még emberrel, aki megfelelően használni tudta volna.
bébiőrt sem használtuk, csak 1x. aztán rájöttem, hogy basszus 2szobás panelban minek???
14# én például tökéletesen tudtam használni a kézi mellszivot, elég sokáig fejtem szóval nem csak 1-1x használtam.
A baba olló is teljesen jó, máig azzal vágom a fiam körmét (2,5 éves)..
ami tényleg felesleges az a mindenféle cuki ruha a pici babának. Ingek, gatyak, ruhák stb felejtsd el. Úgyis fent lesz a nyakában, kilóg belőle a dereka szóval felesleges. Csak kényelmes body, rugi (egyszerű gombolasú), az a legkényelmesebb neked is meg a babának is.
kézi orrszívót írtam.
mellszívót én is kézit használtam, sőt, a legegyszerűbbet, a gyógyszertári gumilabdásat, és csak azzal tudtam fejni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!