Egyberuhát, szoknyát érdemes pelenkásra adni?
3 éves a lányom, úgy látom, hogy mostanában kezd érdeklődni a szobatisztaság iránt. Nyáron gondolom kialakul, de lehet, hogy egy hét múlva, fene tudja.
Nagyon szereti a szoknyákat, egyberuhákat. Érdemes vásárolnom neki ilyet? A pelenkát mivel lehet takarni (nem is az esztétika, hanem a praktikusság miatt, mert le tudja már venni)?
Ha igen, hol érdemes körbenézni, ahol kb. 98-as méretben árulnak ilyet?
Én adtam a kislányomra egybe ruhát már egész kicsinek, mert szerintem praktikus, a sima szoknya nekünk nem vált be.
Szobatisztaságnál meg szerintem még jobb!
Szerintem nem kell takarni semmivel, ha leveszi azzal jelezné, hogy szeretne nélküle lenni, így -szerintem- viszonylag hamar le fog szokni. Ha jó idő van és van lehetőség rá (pl udvar) ne is adj rá pelust! 3 évesen már nagylány:)
Mi a H&M-ben és a Tescoban vettük, szinte az összes rucink onnan van, esetleg C&A, vannak kis méretek is.
De furi még sose adtál rá szoknyát?
Miért ne lehetne? -adj ra bodyt vagy bugyit rá a pelusra ha el akarod takarni.
Kb mindenhol lehet kapni-H&m, Tesco, kínai, pepco, lidl, bababoltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!