Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Érdemes ilyen kis méretűt...

Érdemes ilyen kis méretűt venni hálózsákból?

Figyelt kérdés
50/56-os az egyik, 56-os a másik.plüss anyagú de nem az a nagyon vastag, decemberi baba lesz /már vettem egy vastagabbat is, az nagyobb ezeknél,68as, csak gondoltam lehet jó lenne ha lenne 1-2 kissebb méretű is/
2016. szept. 25. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 62-eset vettem legelőször, picit még hosszú volt, de sokàig rà tudtam adni. Utàna is nagyobbakat vettem, így jobban ki tudta hasznàlni.
2016. szept. 25. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:

A fiamra alapból 62 es kellett, szóval 68as hàlózsàkot vettem neki, őszi baba volt. Meg egy 80ast.

A hugànak jó lett volna a kisebb,mert ő hordott 56os ruhàt is, de mivel tavaszi baba, ìgy nem is kellett, most őszre meg jó neki a bàtyó 80-as hàlózsàkja(74es rucit hord).

Szerintem indulónak 1 mérettel nagyobbat, utàna meg simàn lehet 2 mérettel nagyobbat is venni.

2016. szept. 25. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Hát nekem az egyetlen fölösleges dolog amit vettem a hálózsák volt. Soha nem aludt benne a fiam utálta. Szerintem előre ne vegyél sokat.
2016. szept. 26. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim se szeretik a hálózsákot, de a téli gyerekemnél nagyon jó volt az 56-os plüss hálózsák, 2-3 hónapig használtuk rugdalózó helyett is. A 68-ast már nem használtuk, mert nyár lett. Én is azt hittem praktikus lesz, meg nem gáz a nagyobb, de alig bírtam a nagyobbal megfogni, így a 62-es is csak ritkán került elő, mondjuk picike baba volt.
2016. szept. 26. 02:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 62-es méretben vettem és 51 centivel született a baba. Nem volt vészesen nagy és így is hamar kinőtte.
2016. szept. 26. 05:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is decemberi a lanykam.

Kezdesnek en bugyola polyat vettem, azt hasznaltuk halozsak helyett. Pluss, meleg, nezz utanna nagyszeru talalmany, imadta a lanyom ha bebugyolaltam.

Most 80-as ruhat hord. A batyusrol maradt 86-os halozsakot adtam ra a napokban. Szinten nagyon jol alszik benne, nekem mindket gyerkocom szereti, ugy latszik.

Nemsokara kinovi ezt a zsakot. A kovetkezo 100 cm hosszu. Nem veszek másikat.

Halozsakbol mindig minimum ket szammal nagyobb kell, ezt mondtak nekem, mert gondold el, ha pl hason alszik es teljesen kinyujtja a labait, es meg vmennyire fel is csuszik rajta, azert kenyelmesnek kell lennie ugy is.

2016. szept. 26. 07:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Hm, az egyik gyerekemre nagy volt az 56-os is és szerette a hálózsákban alvást, a másikra kicsi volt már születéskor az 56-os és utálta a hálózsákot.
2016. szept. 26. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk 3 db 56-os volt, de a sima ruha anyagú, éjjel csak azt kapott a body fölé, tehát rugdalózó helyett használtuk. (Persze volt takarója is.) Mikor kinőtte, nem vettem többet neki, éjjel rugiban volt.

Egyszer próbáltam vastag hálózsákot takaró helyett, na azt utálta. Én is azt javaslom, hogy ne vegyél sokat, próbáld ki, hogy szereti-e.

2016. szept. 26. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!