Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mit tennétek, ha ilyen holmit...

Mit tennétek, ha ilyen holmit kapnátok?

Figyelt kérdés

Szakadt, kopott, hiányzó cipzáras ruhát és cipőt?

Az anyukám adta a kislányunknak, azt sem tudom, honnan vakarta elő, de még valami más gyereké volt. Mivel az anyámról van szó, tudja jól, hogy nem veszünk fel használt ruhát a férjemmel, és a gyerekre sem adnánk.

Ennyire lenéző lenne, mert nem hinném, hogy tök nagy és feltűnő hibák fölött csak úgy véletlenül elsiklott. Ne vegyen újat, ne vegyen semmilyent, sose kértük tőle, de legalább ne adna ilyet se.

Ti hogy reagálnátok?

Egyébként csak úgy áthozta hozzám ma, és akkor épp meg sem tudtam nézni, amíg itt volt.

2017. máj. 6. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő is úgy kapta vmi barátnőjétől és meg se nézte, csak odaadta?
2017. máj. 7. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már az fura, hogy azt feltételezed anyukádról, hogy lenéz....vagy "remek" kapcsolatotok van, vagy üldözési mániad van.

Ha anyum olyasmit akar adni, ami nem tetszik, akkor fogom magam és kedvesen, kulturált hangnemben megmondom neki...ő pedig megérti. :-)

2017. máj. 7. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!