Vidéki anyukák, hol szerzitek be 122-es mérettől a kislány ruhákat?
Kb. 116-os méretig nem voltak ilyen gondjaim..
De azóta egyszerűen nem találok olyan beszerző helyet ahol normális áron normális minőségű,nem felnőttes,de nem is feltétlenül rikító, jégvarázsos, minionos,stb.hanem ízléses, csajos ruhákat kaphatnék 6 éves magas, vékony,de nem sovány kislanyomra.
A rajzfilm mintásokat nem azért írtam,mert valami bajom van vele,de egy egy ilyen felső a Tescóban 3000nél kezdődik,nincs választék, ami van az méret hiányos.
Egy kisvárosban lakunk,van még egy C&A, Takko,de alig van méret,a 134 felel meg kb. 122-nek.
Bálás is szóba johetne,de nincs normális,csak nagyon viseltes,szinte rongyokat árulnak.
Esetleg webáruházat, oldalakat tudnátok ajánlani?
Egy felsőért nem szeretnék ezreket kiadni,ilyen arkategóriában keresek.
Nekem ugyan fiam van, és már 134-es mérteketek keresgetek, de mostanában a lidl, aldi, pepco, kik boltok jöttek be. Elrhető áron van,többet tudok belőle venni, így még tovább is tart.
Mellesleg teljesen egyetértek veled. 116 cm után "átkerültünk" a tescoban másik oldalra (nagyobb mérteke, és felnőtt cuccok), és egyszerre szinte megfizethetelne lett minden.
Igen, kedves utolsó válaszoló,így gondolom én is!
A lány ruhák meg még ráadásul olyan "felnőttesek" már ebben a méretben is, pedig a lánykám még csak ovis.
És nem arról van szó hogy habos-babosban akarom folyton járatni:)
Van amúgy egy kisfiam is,de vele még nem tartunk itt)
Amúgy köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!