Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tényleg senki nem árul az...

Tényleg senki nem árul az országban, főleg pesten bodyt 500forint és az alatt?

Figyelt kérdés

56-62es fiú rövidujjú bodykat keresek. Szépet, nem 20 éveset, vagy kakafoltosat!

Hihetetlen használt árak vannak. Aztán sírnak, hogy nem veszi meg senki.

1000-2500ft között látok nomálisabb darabokat. 6-700 forintért már árulnak szépet, újat. Tesco, pepco, h&m.

Vettem is belőlük.

Csak szerettem volna 15-20 darabot otthonra, hogy ne kelljen minden nap mosni!

Miért nincs a használt ruhának, használt ára?

Már 70ezernél járok a kisruhákkal. Gondoltam beszerzek párat használtan is.

Egyszerűen ledöbbentem. :(

2017. febr. 18. 16:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én 100ft/db áron árulok, sőt ha a vevő többet visz még ajándékba is adok.. Hibátlan állapotuak jó formán nem is hordtuk.. Még sem viszi meg tőlem senki.. Vadi új rugik amik még nem is voltak a gyereken 400ft.. Szintén senki nem viszi viszont vastagok is..
2017. febr. 18. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
Kilós háda... 14 darabot vettem 2 ezerért. Nem extrák, nem disney figurásak, de nem szakadtak, nem sárgák és nem agyon használtak.
2017. febr. 18. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
Nézd, én a múltkor 6 db bodyt vettem a H&M-ben, féláron volt 3000 ft-ért. Bodyt nem érdemes használtan venni. Érdemes figyelni az akciókat, nem minden olyan drága, mint most tűnik..
2017. febr. 18. 19:25
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves 11es. Én sosem találok ilyen hirdetéseket. :( hol hírdetsz?

Kedves 12es, holnap én is benézek a Hádába a Nagy Lajos király úton. Azt mondják az kilós. Kíváncsi leszek.

Mer darabáras Hádában 800!!! forint/db áron voltak bodyk. Természetesen ott nem vettem.

2017. febr. 18. 19:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Voltam H&Mben. Ott vettem a hazahozós ruhát, meg kis nyálkendőket, vettem bodyt is, de most nem volt akciós. :/

Mindegy, még nézelődök, hátha.

2017. febr. 18. 19:27
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is nézz be a hádába, most féláras akció van a darabáras és a kilós üzletekben is. A rákóczi úton, a keletihez közel van egy direkt gyerekruhás üzletük.
2017. febr. 18. 19:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rákeresek hol van pontosan!
2017. febr. 18. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi is a kilós hádában vásárolunk. Eddig mindig találtunk jókat. Volt amin látszott, hogy max 1x volt használva, vagy annyit se. Érdemes a honlapon nézni mikor van új áru és mikor van akció.
2017. febr. 18. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Én sem tudom eladni kislányruhákat,pedig mind jó álapotu,200-300 ft adnám de nem ment mikor kivitem vásárba párszor,igy inkább ha tudom hogy valaki ismerösnek picibaba lesz neki ajándékozom.

Amugy pepcoba sok szép ruhát lehet olcson kapni.

2017. febr. 19. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!