Mikor kezdett válogatni a gyereked a ruhák között? Meddig tudtál nélküle ruhát venni?
=
Mikor jött elő, hogy "én kéket/rózsaszínt/macisat nem", "nekem a verdás/kicsipónis... stb. kell"?
2 éves volt a lanyom amikor itoljara sikerult, aztan jott egy hercegnős ruha őrület, mindenhova,
Most 3,5 eves eljutottunk oda, hogy emberek köze normális ruhat vesz-de o állítja ossze(eleg jo ízlése lesz)
Itthon jelmezbe rohangál.
En ugy gondolom, hagyom hogy oltozom válasszon csak mindig az evszakhoz
Nekem még csak 5 éves és imád mindent felvenni.
Minden nap úgy megyünk oviba mint egy balerina... utcára minél divatosabb szettekben. Imádom öltöztetni (ő veszi fel már csak én állítom össze). Folyton megdícsérik milyen szép milyen csinos... és ő ezt imádja.
Igazából szerintem 5 évesen nem is kellene hogy beleszóljon. Nem tudhatja még mit hova illik felvenni. Választani se hagyom ruhát mivel nekem ugyan olyan szempont hogy kényelmes is legyen amit ráadok úgy gondolom az én megítélésem a fontos és nem az hogy neki tetszen de kényelmetlen legyen... remélem sokáig nem is fog ellenkezni még.
Nekem 4,5 éves az egyik és 2,5 éves a másik lányom. Kettő teljesen különböző személyiség. A nagyobbnak mindegy mit adok rá, legalábbis amiket hazaviszek, mutatok neki a boltban, azt mindig elfogadja. Szívesen fel is próbálja, nem ellenkezik tényleg soha. Mondjuk azt megszokta állapítani, hogy melyik a kedvenc színe, de nem köti magát csak ahhoz. Szóval nála ez még mindig nem kezdődött el, mindenben meglátja azt ami tetszik neki.
A kisebb teljesen más. Mindenből csak a rózsaszín. Kabát, sapka, bugyi, de még a zokni is rózsaszín most nálunk. Na rá nem tudnék ráhúzni akármit. Ez már több hónapja megy.
Szeretem, hogy ennyire lányos lányok, de azért nem bánnám, ha a nagyobb ruháiból nem csak a rózsaszíneket tudná hordani a kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!