Eltetted az első gyereked cipőit, azzal az indokkal, hogy
a második gyerekre majd talán jó lesz, vagy eladtad
őket?
Figyelt kérdés
Van pár márkás cipő,szandál,amit csak kevés ideig hordtunk,így nagyon szép állapotúak,de mivel tervezünk másodikat,nem tudom érdemes-e eltenni,mert lehet,hogy nem is ugyanaz a méret kell majd a másodiknak abba a szezonba,és nem is biztos hogy lány lesz..Féláron lehet max eladni őket, vagy még annyiért se,de kiváncsi vagyok más hogy csinálta.
Én elteszem, van több uniszex is köztük, szerintem nem érdemes eladni.
2015. márc. 3. 14:46
2/13 anonim válasza:
Eltettem, ha másra nem is jók, de kinti cipőnek bölcsibe tökéletesek, azt amortizálja tovább.
2015. márc. 3. 14:46
3/13 anonim válasza:
Nem adtam el, plane nem az elso cipojet -ami igy sem kicsi :)
2015. márc. 3. 14:47
4/13 anonim válasza:
Még nincs gyerekem, de ha lesz, biztosan el fogom ezeket tenni. Már csak azért is, mert a családban mindenki ezt csinálja, körbejárnak a gyerekholmik. A legtöbb holmit két-három gyerek is tudja hordani, ha nem az enyém, akkor a húgomé vagy a sógoromé. Vagy bármelyik barátomé.
2015. márc. 3. 14:55
5/13 anonim válasza:
Ami jó állapotú azokat elteszem.
2015. márc. 3. 15:06
6/13 anonim válasza:
Az elsőt elraktam emlékbe. A többit kidobtam mivel használt cipőt tilos gyereklábra adni.
2015. márc. 3. 15:07
7/13 anonim válasza:
Én eltettem az első három cipőjét (szandál, átmeneti cipő és bakancs). Nem azért, mert a kicsire ráadom.
Sőt, a kicsinek is vadi új cipőt veszek, mert mind a két lányom lába teljesen más, és nem akarom tönkretenni a kicsiét azzal, hogy már egy kijárt cipőt adok rá.
2015. márc. 3. 15:14
8/13 anonim válasza:
Egyébként nem adom el őket, elajándékozom a Mikulás gyárba.
2015. márc. 3. 15:14
9/13 anonim válasza:
Én elraktam a cipőket. Nemsokára jön a tesó, a nagyobbik 4 éves. Ki tudja, milyen anyagi helyzetben leszünk akkor amikor kelleni fog neki cipő. Nyilván fog kapni újat is, de pl. nem kell egy szezonra két cipőt vennem hanem a használtat majd elhordja a játszótérre.
2015. márc. 3. 15:40
10/13 anonim válasza:
En kimondottan cipomanias vagyok, gyakran egyszerre 9 par utcai cipoje van az adott evszakra a fiamnak.Ertelemszeruen nem tudta mindegyiket hordani, tehat a teljesen uj, vagy alig hasznaltakat eltettem.
Eddig meg nem adtam a kicsire a nagyrol felretett ruhat vagy cipot, de sosem lehet tudni.
(Elmeletebn is csak olyan cipot adnek ra, ami max 1-2 alkalommal volt a nagyon, gyakorlatilag viszont szeretek vasarolni, igy neki is ujat veszek)
Eladni nem szoktam semmit, en elajandekozom ami nem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!