Kicsit pocakosabb kislánynak hol vesztek nadrágot?
Ha a fiúnadrágok között van megfelelő méret akkor vegyél ott. Nemcsak csunya, alaktalan zsebesnadrágok vagy fiús színű kordnadrágok vannak hanem teljesen egyszerű, lánynak is csinos egyszerű farmerek minden színben. Csak csicsa nem lesz rajta, nem pink lesz a varrása, nem lesz rajta hímzett virág, ráncolások stb. de egyáltalán nem lesz benne fiús.
Nekem kisfiam van es ezeket a farmerokat veszem neki a H&M-ben, ezért tudom hogy simán ráadnam lányra is. Se fiús se lányos részletek nincsenek ezeken a nadrágokon.
De sima fekete kordnadrágot is talalhatsz ott a kislanyodnak.
Bocsánat, az hogy béleltet keresel elkerülte a figyelmem! Azt konkrétan nem tudom, még nem kerestem idén ilyet.
De szerintem simán vedd meg a fiúosztályon taeáltakat, amikrőlírtál, ha egyszerű szabású és tetszik a színe, nem lesz benne fiús a kislányod.
Lehet hogy akkor megnézem a fiú nadrágokat...a Tescoban amik voltak, azok szerintem lánynak túl fiúsak. Mozog a lányom, heti kétszer jár táncra illetve sokat gyalogol, nem mindenhova kocsival cipeljük, bicajozik, játszóterezünk (most már nem nagyon). Nem mondanám akkor se kövérnek. A Pepco jó ötlet, már rég voltunk, megnézem...Bélelt melegítő is jó akár, de azért jó lenne egy csinosabb bélelt nadrág is...
Amúgy igen, nagyon gáz hogy ennyire nincs igazi meleg holmi a lányoknak :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!