Kicsit pocakosabb kislánynak hol vesztek nadrágot?
Lányokra alig lehet normális ruhát kapni. Míg fiúkra tele vannak a boltok téli cuccokal, addig a lányos holmik 3/4-e még mindig flitteres topánka, havillantós rövidujjú póló, tüllös szoknya és pamut leggings.?!
Nem akarlak elkeseríteni kérdező, de később se lesz jobb. Az enyém 9 éves lesz, 134-es, és afölötti ruhák alig vannak LÁNYBAN. Ami van, az is ronda és drága. Nézd meg az aldi téli bakancsait. 3-ból 2 fiús, 1 lányos. Mindenhol ez az aràny. Azt hiszik a lányok rózsaszín vattafelhőn lépkednek télen??
Amúgy: nem szeretek a kínaiban vásárolni, mert ócska és sokszor drágább mostanra, mint a c&a és h&m, de ott szoktam venni a bélelt nadrágot, mert gumis derekú. Szárát max visszahajtom.
Első válaszolónak:
Lányokra csak szopott, extra szűk ruhákat gyártanak. Csípő nadrág, olyan rövid felső, amiből kint a derék.p
Nézd meg a pepcót! Ott néztem most, volt farmer hatású bélelt nadrág és vissza kell vinnem, mert kétszer beleférne a csaj. Gumis.
A leggingsei is jó nagyok. Amikor pocakosabb, combosabb volt, csak onnan vettem, de most rengeteget nyúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!