Téli csizmát mikor. Adsz ovis korú gyerköcre?
Igen. Felfázósak vagyunk. (én is és ő is). Itt reggelente 4-5C van, és kell már a csizma. Télen pedig vastag zoknit húzunk pluszban, ahogy eddig is. De igen, mi ilyenkor és ilyen időben már csizmázunk :)
egyébként ma az oviban 2 gyerek kivételével már mindenki csizmában jár.
Ilyenkor még nem.
Amikor már fagyok vannak és tartósan alacsony a nappali hőmérséklet is. Nekem zárt cipőben az elmúlt pár napok közül is volt, hogy izzadt a lábam, mikor délután 10 fok fölé ment a hőmérséklet. És én még fázós vagyok a fiamhoz képest.:)
Szóval ha ilyen marad az idő, szerintem még egy darabig nem is vesszük elő a csizmát.
Napkozben 10-15 fok van. Biztos nem adok ra meg csizmat. Meg sem vettem meg az ideit. Majd ha tartosan fagypont alatt lesz vagy 0 fok akkor kap csizmat.
Lattam olyan anyukat is, aki vastag teli csosapkat huzott szegeny gyerekre. Na nekem ez meredek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!