Ti is elővettétek már a télikabátot, sálat, kesztyűt?

Figyelt kérdés
Október első hete van de reggel majd szétfagytunk...holnap reggelre 2 fokot mondanak. Nekünk 20 percre van gyalog az ovi, szerintem én már a télikabátot fogom ráadni és egy vékonyabb kesztyűt is kap. Sálat és sapkát már egy hete hord. De mit fogunk felvenni télen, azt nem tudom. Ti hogy öltöztetitek most a gyereket?
2016. okt. 6. 20:56
1 2
 1/12 opened paradise ***** válasza:
65%

Barátnőm nemrég írta,hogy ahogy ment haza,esett a hó...

Szerintem nem korai:D

2016. okt. 6. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. okt. 6. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Sálat igen -
2016. okt. 6. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
A 3 éves fiunkra egy polot, hosszú ujjút es őszi kabátot adunk. Vekony sapkát a héten kezdtünk adni rá, egy vékonyabb sálat is adunk ra.
2016. okt. 6. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Ilyenkor mondjak azt, hogy nem a naptar szerint kell oltozkodni.

Van egy 10 honapos es egy 3 eves gyerkocom. Bizony hogy rajuk adtam a telikabatot. Ala kardigan, hosszu ujju polo es rovid ujju polo, a picinek body es meleg nadrag, ja es sapkat is kaptak természetesen. De a kesztyu is jol jott volna.

Es ez delutan ötkor volt, amikor kisutott a nap. De meg igy is latszodott a lehelletem, ugyhogy olyan 5 fok korul lehetett.

2016. okt. 6. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk 2fok volt úgy, hogy raáadtam a télit igaz 7 éves fiúra. Mondta este reggel kesztyűt is kér.
2016. okt. 6. 23:54
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

nem a dátumtól hanem a hőmérőtől teszem fuggove...10 fok alatt téli kabát, sapka, 5 fok alatt kesztyu sal. nalunk igy megy. ma 8 fok volt, elo is kerult a teli kabat meg egy vekonyabb kotott sapka a 2 evesemre.

telen mit fogunk hordani? ugyanezt. attol hogy a naptarban elorebb megyunk még nem lesz -12 fok.....elég enyhék ujabban a telek hala istennek, ugyanezt fogom raadni 0 fokig, 0 fok alatt meg johet még ala a harisnya, vagy polar belelt overal stb

2016. okt. 7. 00:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Még nem vettük fel, mert van melegebb átmeneti kabátja, azt adtam rá, sapkát már egy hete hord. Télre van még melegebb kabátja :-)
2016. okt. 7. 02:30
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Én csak sapkát adok rá most már ,tegnap esőkabatba ment ,hosszu ujju polo vastag legging + bélelt farmer+ pulcsi.még nincs olyan hideg hogy sálat kesztyüt hordjon.legalábbis itt ahol lakom itt 5-6 fok van reggel .
2016. okt. 7. 04:38
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

Sapkát és sálat igen.

Bundás belsejű őszi kabát és alá plusz pulcsi.

Itt reggel 6 fok körül van, nap közben pedig 12-15.

Ha most ráadnám a télit, akkor nappal megfőne benne, illetve mit adnék rá télen?

Szóval nem, nem adom rájuk a télikabit.

2016. okt. 7. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!