Ti is elővettétek már a télikabátot, sálat, kesztyűt?
Barátnőm nemrég írta,hogy ahogy ment haza,esett a hó...
Szerintem nem korai:D
Ilyenkor mondjak azt, hogy nem a naptar szerint kell oltozkodni.
Van egy 10 honapos es egy 3 eves gyerkocom. Bizony hogy rajuk adtam a telikabatot. Ala kardigan, hosszu ujju polo es rovid ujju polo, a picinek body es meleg nadrag, ja es sapkat is kaptak természetesen. De a kesztyu is jol jott volna.
Es ez delutan ötkor volt, amikor kisutott a nap. De meg igy is latszodott a lehelletem, ugyhogy olyan 5 fok korul lehetett.
nem a dátumtól hanem a hőmérőtől teszem fuggove...10 fok alatt téli kabát, sapka, 5 fok alatt kesztyu sal. nalunk igy megy. ma 8 fok volt, elo is kerult a teli kabat meg egy vekonyabb kotott sapka a 2 evesemre.
telen mit fogunk hordani? ugyanezt. attol hogy a naptarban elorebb megyunk még nem lesz -12 fok.....elég enyhék ujabban a telek hala istennek, ugyanezt fogom raadni 0 fokig, 0 fok alatt meg johet még ala a harisnya, vagy polar belelt overal stb
Sapkát és sálat igen.
Bundás belsejű őszi kabát és alá plusz pulcsi.
Itt reggel 6 fok körül van, nap közben pedig 12-15.
Ha most ráadnám a télit, akkor nappal megfőne benne, illetve mit adnék rá télen?
Szóval nem, nem adom rájuk a télikabit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!