Cipővásárlásban tanács!?
Figyelt kérdés
A D.D.Stepről hallottam, hogy olyan kiképzése van a cipő orrának, amelyet viszonylag nehezen rúg szét egy örökmozgó 4 éves. Viszont brutál drága. Érdemes? Eddig a Deichmannban vettem a gyerekek cipőit, de most szívesen újítanék. Tanácsok?
Köszi :-)
2016. okt. 4. 12:53
1/10 A kérdező kommentje:
Ki milyen cipőre esküszik?
2016. okt. 4. 12:54
3/10 anonim válasza:
A DD step nagyon vacak minőség. Én mindig superfitet vagy primigit veszek.
4/10 A kérdező kommentje:
Milyen árban vannak a Superfit-cipők?
2016. okt. 4. 14:06
5/10 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon is jó a DD step. Sose ment még tönkre.
6/10 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem az árakat, kb. egy kategória. 10 ezer alatt nem igazán találni téli cipőt. Nagyon drága!
2016. okt. 4. 14:15
7/10 anonim válasza:
Mi tegnap vettünk a Dechatlonban a 3,5 éves fiamnak. Téli meleg csizmát 6000-ért, és egy bundás magasszárú cipőt 5000-ért. Még a 2790 Ft-os sportcipő van rajta egyenlőre, annak sincs semmi baja, pedig használja rendesen.
Én szeretem a Dechatlont, vannak elérhető áron nagyon strapabíró dolgok.
10/10 anonim válasza:
Decatlonba venék neki cipöt mert azt tényleg nem tudja szétrugni az orát és olcsobb is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!