Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Adtok a babátokra műszálas...

Adtok a babátokra műszálas ruhát (bodyt)?

Figyelt kérdés

Anyóstól kaptam rengeteg bodyt, 67% pamut, 33% polieszter anyaguak.

Tapintásra nem olyan kellemes mint a pamut, van köztük sok használt, ami ki is van bolyhosodva.

Melegben biztos nem adom rá, én is utálok műszálasban lenni nyáron, szerintetek hidegebb időben jó?

Vagy vegyek pamutot, ezeket meg tegyem el?

Több hónapra elég lenne, fél éves.

2016. aug. 14. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

Az eldobhatos pelenkák papíralapúak.

Amúgy én is kaptam az olcso és 100%pamutfeliratu műszálas bodykat.

Egyszer kétszer adtam rá, de alatta pamutrövidujju volt és nem is abban volt egész nap.

2016. aug. 15. 01:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
En hordok muszalast, egyreszt mert sok csini noi felso reszben muszalas, masreszt mert ahogy itt valaki irja, 100% pamut zoknit pl nem is nagyon kapni, ami azt illeti en is hulyere kerestem mostansag mert a ferjem jott vele, hogy neki pamut kel....vegul 90%ban pamutost vettem,ez volt a legjobb amit talaltam. 1 eve hordjuk, fel sem tunik az a 10%....na most alapbol en is jobb szeretem a pamutot, a babamnak szinte csak pamut bodyjai vannak, de azert kapott valakitol ajandekba olyat ami 30%ban pl muszal, hat en raadtam es semmi valtoztast nem tapasztaltam, a lanyom tojt arra mibol van a bodyja...szoval szerintem kimeld megmagad egy ilyen kicsinyes dologgal felesleges vitat gerjeszteni. Raadod neha otthon, lefotozod hadd oruljon aztan kesz...gondolom van 1000 bodyja..mit szamit nem?
2016. aug. 15. 05:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Adok a gyerekre műszálast, mert ahogy a 9-es utalt rá, nem ördögtől való, sok olyan jó tulajdonsága van, amt ki lehet használni. Víztaszítás, rugalmasság, hőszigetelés... Pl: egy jó kis szélálló, vízlepergető technikai kabát érdekes is lenne pamutból.

DE body-ból és más fehérnemű funkciójú ruhadarabból csakis pamut jöhet szóba, mert ott csak hátrány a műszál. Érzékeny a bőröm, magamnak is csak olyat veszek, gyerekkel se teszek kivételt.

2016. aug. 15. 07:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
így ezt a fajta anyagösszetételt biztosan próbálnám elkerülni... de amúgy a műszál sem feltétlen műanyag, hiszen pl egy viszkóz vagy modál anyag nyáron kellemesebb, hűsebb, mint egy pamut. és hát ugye ezek is műszálak, csak természetes alapúak.
2016. aug. 15. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!