Hol lehet kapni kislányoknak olyan pizsamát, aminek a nadrágja nem az a szűk, leggins szerű, hanem normál vagy bő, kényelmes?
Hát szerintem kényelmes a leggings, a 3 éves unokahúgom is mondta hogy nem szereti azt ami bő mert felcsuszik alvas kozben es fazik picit a laba.
De egyebkent kinaiban vannak bő pizsik is.
Olyan jo, ami bő és a bokánál behuzott passzés.
Talán plázákban a Pepco gyerekruhauzletben vannak vagy lidl.
Aki szerint meg kényelmes a leggings probalja ki alváshoz.
#5-os valaszolonak uzenem hogy nem viccbol irtam hogy szerintem kenyelmes. En mar evek ota olyanokban tudok csak aludni mert egyaltalan nem zavar. Persze nem a feszulos fajtabol valo amit meg napkozben se vennek fel
De egyebkent ilyenert nem kene belem kotnod mert nagyon valtozo hogy kinek mi a kenyelmes...
4-es voltam
7 nem beléd kötöttem, csak alapbol rengeteg mindent hallok hogy jo az a gyereknek de a szülő magának nem csinálná...pl az orrátmosás.
És ha sokaig leggingsben alszol es utana veszel fel bővebb akármit akkor lehet megérezni amugy a különbséget, addig fel sem tűnik.de minden anyuka máshogy csinálja ez oké.
Csak mvel kerdező nem akar leggingst szerintem nem az ellenkezőjéről kéne győzködni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!