Ciki hsználtruhát venni csomagba a teszveszen?
Figyelt kérdés
videéken lakunk nos autó nincs. most költöztünk ide. jön az ösz a tél a gyerekekre ruhát venni csak 2000-3000ft lenne mig bevisz hazahoz a busz a városba minket. ám láttam a teszveszen csomagokat egész jó áron.. nem gáz?2016. júl. 30. 13:35
2/8 anonim válasza:
Nem gáz! Szuperek a mai turik is, s töredékét kell fizetni. Magam is úgy vagyok vele, hogy a ruha 👗 s a játék "mindegy", a cipő meg az élelmiszer már más eset.
3/8 anonim válasza:
Én is vettem, nagyon jó csomag volt! Fogok is majd!
4/8 anonim válasza:
Én rendszeresen vaterán veszek a gyerkőcnek ruhákat. A kezdő babaruhacsomagja is onnan volt, szuper minőségi rucikkal, újonnan nem is tudom mennyibe került volna az a sok holmi. Tény, hogy volt már olyan, amire ráfaragtam, azt írták, hogy alig használt, közben meg itthoninak jó, de elmenősnek nem adnám a fiamra... itt is igaz, hogy ami nagyon olcsó, annak oka van.
Semmi gáz nincs ebben, egyébként meg rajtad kívül ki tudná, hogy honnan vannak a gyerekruhák????
5/8 anonim válasza:
nyugodtan. egyrészt senki se tudja, másrészt nem is ciki. egyébként meg ha jól látom, ez az egyetlen lehetőséged ruhákat venni, és ruházni meg kell a gyereket:)
6/8 anonim válasza:
Ne balas ruhát vegyél hanem más anyukatol a saját babaja kinott ruháit. Más által eladásra turkalt ruhát nem vennék.
7/8 anonim válasza:
Csomagban nem venék mert nem tudhatod milyen ruhák vanak csomagban miböl hány darab,külön külön darabonként igen venék használt ruhát ,söt veszek is néha.
8/8 anonim válasza:
Nem ciki , viszont a postaköltség sem lesz olcsó ha egy nagyobb csomagot veszel...Vagy helybélitől gondoltad? Elvileg lehet szűrni település szerint, de ha egy pici faluban laksz akkor ez nem túl nagy segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!