Szupinált cipőt szeretnék venni, kintit, nem tudom hogy zártat vagy kicsit nyitottabbat nézzek? Mert sűrűn nem tudok venni hogy 3 havonta csere.
Mivel jul vége és kinti cipő kellene, nagyon számolnom kell az esetleges esős időkkel vagy melegebb az ősz? Tehát olyat nézzek, ami a lábfejen picit nyitott, szellős vagy zártabbat?
Télig egy kinti cipőt szeretnék szupináltbol.
A bölcsiben van egy benti, orrán is nyitott szupinalt szandija most.
Kintre utcára vagy motorozni kellene másik, de "mindjárt"ősz van...
Tehát vagy veszek egy enyhén nyitottat hogy most ne mrlegítse a lábát és ősszel esős időkben "gagyi"cipője lesz, melegebb időkben meg a nyitott
Vagy veszek most egy zártabbat őszit amit talán kibir puha pamutzoknival délutánonként hogy nem sül be a lába
Egyes az a baj,hogy a deichmannban szerintem nincs szupis,legalabbis en meg nem lattam..
en zartat vennek de majd csak ősszel,most meg "gagyit",vagy igazabol attol is fugg,mennyit van bolcsiben,ha lesz hosszabb szunet azt hasznalnam nyáron,ami ott van.
Délutánra is kell a gyógycipő, mert egyre romlik a lába állapota mert sokat megy mert nem ül már babakocsiban.a bölcsis szandi sokat láthatoan javít rajta.de a délutáni rohangálások után fájlalja a térdét.
Szerintetek az alábbi nem bírná az őszt is? Nem olyan nyitott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!