Októberi baba ruhatára?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kislányom, aki nyári baba volt, viszont most október 4-re vagyok kiírva. Milyen típusú ruhákra van szükség ilyenkor? Van autóm, szóval nálunk nincs órák hosszat babakocsizás, csak egészségügyi célból :)...Kocsikabát? Overallból mekkorát? Kicsit tanácstalan vagyok...2016. jún. 30. 13:54
11/13 A kérdező kommentje:
Az én lányom 48 centivel született, mi kicsik vagyunk, kíváncsi leszek a fiamra. Rövid ruhával nem különösebben készülök, hiszen október elején egy újszülöttnek gondolom inkább a melegebb ruhák kellenek
2016. jún. 30. 21:25
12/13 anonim válasza:
én is októberre várom a kislányomat. A nagytesók 50-es ruhákkal kezdtek, így vettem abból párat, 56-osból azért többet. Bentre hosszú és rövid bodyt pamut rugikat vettem, kintre plüss rugikat. Overállt még nem vettem, de szreintem 62-es és 68-as is kelleni fog, vagy 68 és az elején kicsit nagy, de én szeretem ha van váltás. Kocsikabát szerintem jó ha van minden méretben (nyári babának nyilván nem kell)
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Kocsikabátot mindenképp veszek, mert autóba nem kell a bundazsák vagy az overall viszont babakocsiba igen... Kicsit furcsa még a helyzet egy nyári gyerek után! :) Plüss rugikat én is vettem, meg bentre ezeket a sima pamutokat, 56 méretből is tárazok, meg 62-ből...egyenlőre ennyi, meglátjuk mennyire nő majd gyorsan :)
2016. júl. 2. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!