24 fokos szobában milyen ruhát adjak a 3 hónapos babámra?
rövid ujjú body+hálózsák.
vékonyabb zsák+hosszú body
hosszú body, 2 réteg normál polár takaró (ha nem kúszik még ki alóla
zokni, nadrág nem kell
én úgy tudom teljesen normális ha hideg kezük lábuk mert nem olyan még a vérkeringésük mint egy felnőtté. a tarkójánál benyúlva tudod megállapítani ha valóban melege van, mert akkor ott izzad vagy meleg nagyon a háta.
kérdésre válaszolva, enyém rövid ujjú bodyban, vékony talpas rugiban aludt, meg egy kis vékony plédet is tettem rá...ez két éve november nálunk akkor tájt hűl le a lakás 24 fokosra...júliustól október végéig minimum 26 fok van bent...télen meg 22,5
Szerintem ne teremtsd meg neki a takarora valo igenyt, epp azert, mert te is betakarozol nyaron is.
A mienk ejjel ujjas body+ikeas takaropled (3 honapos). Nappal itthon ujjatlan body+zokni, ha elmegyunk napozo+zokni, ha kell.
nekem a kisebb egy könyékig felhajtott hosszú bodyban van és egy olyan nadrágban, ami a térdét védi, mert elkezdett mászni.
zoknit nem hordanak már.
ha 3 hónapos lenne, egy vékony harisnya+felhajtott hosszú ujjú bodyban lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!