Hány fokos szobában milyen vastag takaróval takarjátok a milyen ruhában lévő babátokat?
Itt van egy jo tablazat ( magyarul ha lejjebb gorgeted ) , hogy kell a babat oltoztetni ejjelre.
Nalunk 21-22 fok van, hosszu ujju body es egy vekony halozsak.
Az idealis a 19-22 fok a babanak.
A tuloltoztetes a bolcsohalal kockazatat noveli
Elso vagyok.
A vekonyabb halozsakot ugy tudom leirni , mintha 4-5 reteg pamut polot osszevarrnank.
hmm. rendben köszi. és az oldalt is.
meg a többieknek is köszi, de szerintem az én babámnak az talán túl meleg
17-18 fok, hosszú ujjú body, hosszú ujjú póló, azon pulóver, alul semmi, vastag hálózsák.
Mondjuk ő hideghez van szoktatva. Egyszer kórházba került egy fertőzés miatt, ott a közintézményekben szokásos meleg volt, de nyitott ablakok (ilyesmi időben). Akkor kénytelenek voltunk pelenkára és rövidujjú pólóra vetkőztetni, egyébként szakadt róla a víz.
Nálunk napközben 20fok van, éjjel lecsökken 18 fokig és annyi van reggelig.
20 hónapos egy hosszu bodyban alszik, egy 2.5tog-os hálózsákban és ha éjjel kelek wc-re, dobok rá egy polár takarót is. Néha van rajta egy vékony pizsama alsó is, de zoknit ő nem visel el.
2 hónapos egy hosszú rugdalózoban alszik, nincs talpa, ő sem kap zoknit, izzad a talpa és bevizesedik. Ő kb. 4 rétegnyi polárral takarózik, ha éjjel felkelt, akkor kap még 2 réteg polárt és ennyi. Ha már nem csak hason alvós lesz, és leszedi a takaróját, akkor télen ő is hálózsákban lesz, mint a bátyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!