Mit csináltok azokkal a kisruhákkal, amikben olyan folt van, ami sehogy nem jön ki?

Figyelt kérdés
Szóval ha már nem kell nektek, akkor ezeket kidobjátok? Van pár ruha, amin van picike folt (vsz alma), emiatt eladni nem tudom, elajándékozni meg nem akarom... Akkor kuka?
2016. máj. 5. 09:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Hozzank kozel van egy nagy ruhabank, ahonnan gondolom, hatranyos helyzetu embereknek adjak a ruhakat. en oda szoktam vinni a foltos ruhakat. Ami nagyon foltos, azt inkabb kidobom.
2016. máj. 5. 11:21
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
otthon elhordjuk...kint a kertbe játszani..ha már oda is szakadt, törlő rongy lesz. foltosat szakadtat nem ajándékozok általában.
2016. máj. 5. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Én nem szoktam kidobni, de nem is hordja őket többé. Ha amúgy kifogástalan állapotú, akkor a szegényeknek adom (segélyszervezetek, védőnő által ismert szegény család).
2016. máj. 5. 11:45
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Ha csak kicsit foltos bedobom gyujtoladaba. En itthonra sem adok ra foltosat, szerencsere megtehetem. Ha nagyon rosszul nez ki akkor kidobom.
2016. máj. 5. 12:37
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Helyi jótékonysági szervezetnek szoktam adni, ott mindig nagyon örülnek a babaruháknak.
2016. máj. 5. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen folt? Nekem a Vanish szappan az olajfoltot kiszedte a kötött fehér pulcsimból! Próbáld ki!
2016. máj. 5. 14:34
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
amin van egy folt, ami nem jön ki, azt add be védőnőnek, családsegítőbe. Én is ott dolgozom, hidd el, van, aki a foltosnak is ugyan úgy tud örülni, mert NINCS... kukába nem lenne szívem rakni... inkább bevinném a munkahelyemre, onnan tudom, hogy olyannak viszik ki a lányok (most még én is), akik rászorulnak, örülnek neki. A foltosnak is. Soha nem szoktuk kitenni a babaruhákat, ha hoznak, mi átnézzük, melyik méret kinek lenne jó, s visszük célzottan neki.
2016. máj. 5. 22:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17-es ezt jó olvasni, hogy vannak még ilyen jó családsegítők. Sajnos az országban kevés az ilyen!
2016. máj. 6. 09:44
 19/19 anonim ***** válasza:
és látod, még így is lepontoznak :) (családsegítős)
2016. máj. 6. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!