Mit adjak/adtok ilyen időben a 3-4 hó körüli gyermeketekre?
Uhh sok igen.. Ennyi ruhában a lánykám ..nem is tudom.. Elolvadt volna :)
Ennyi idős volt tavaly ilyenkor a lánykám. Én mondjuk nem adtam rá harisnyát.
Sapka ( vékony) hosszú body, pulcsi, kis mellény, nadrág, zokni, kis cipőcske, esetleg viszek egy vékony takarót ha felkerekedik a szél. Nálunk 26 fok volt.
Talán még ez is mekeg lenne. Mi is izzadósak vagyunk. A kialányom 21 fokban is képes izzadni.:)
Ne aggodj, nem vagy egyedul a tanacstalansagoddal. :-)
Pedig nekem mar 2. Gyerkoc, de megsem tudom h kell megfeleloen oltoztetni. :-)
Nekem is 3,5 honapos a pici. Ora ma az alabbiakat adtam a delutani levegozeshez.
Leggings (vagyis vekony pamut hosszu nadrag), zokni, h.ujju vekony body, rovid ujju polo, pluss kardigan, vekony pamut sapi.
Volt nalam pled es kocsikabat is, de persze nem volt ra szukseg. A kardigant is kigomboltam.
Elvileg az a szabaly h egy reteggel kell tobbet adni a babara, mint ahogy te fel vagy oltozve.
Uhh köszönöm! :D Annyival könnyebb lenne, ha màr egy évvel idõsebb lenne, de még ooolyan picike... :)
Tudtam én a plusz egy réteg szabályt, de ugye én nagyon leöltözõs vagyok. Köszönöm mégegyszer! (Ja és a takaró nem volt rajta, csak vittem magammal, és volt vékony sapi is). Most már bàtran (le)öltöztetem :D
4 hónapos a kislányom
Vékony nadrág, zokni, rövid body , vékony pulcsi plusz vékony sapi így voltunk ma kint
Igaz 6 hós de:
Szafari sapi
Ujjatlan body
Rá a hosszú ujjú
Mellény
Pamutnaci
Zokni
Kiscipő
Takaró a kocsi aljában.Nem kellett.A mellény cipzáros de be sem húztam mivel végigkalimpálta a sétát.Rendszeresen leszereli a cipőt is,inkább rágja mint hordja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!