Van aki nem használ külön mosószert és öblítőt babaruhákhoz?
Figyelt kérdés
Tomi, Persil mosószert használok Coccolino öblítővel. Nemsokára megszületik az első kisbabánk, nem tudom, hogy vegyek-e az ő kis ruháinak külön mosószert és öblítőt. Érdekelne, hogy vannak-e, akik nem vesznek külön bébi mosószert és hogy milyen tapasztalataik vannak.2016. ápr. 4. 19:27
1/4 anonim válasza:
én nem veszek. ugye elsősorban azért kell venni mert allergizál a felnőtt. De azt érdemes tudni, hogy nem maga a mosópor allergizál, hanem általában az öblítők.
Mivel nekem is érzékeny a bőröm, ezért régóta nem használunk mosószert, hanem mosógélt, és ahhoz viszont nem kell öblítő.
Így tehát a babánál se láttam okát, hogy miért kellene külön mosópor neki.
Egy kis ecetet szoktam tenni az öblítő helyére, ha kakis/pisis a ruha, meg ugye az a mosógépnek is jót tesz.
Együtt mossuk a miénkkel a ruháit (a férjem irodai munkát végez, én meg itthon vagyok, tehát nem beszélünk erősen szennyezett ruhákról), 1,5 éves koráig egyszer sem volt beteg, akkor is csak náthás.
2/4 anonim válasza:
ua használtam
vagyis ecet és mosódió :-)
3/4 Betu válasza:
Én csak akkor hasznàltam külön mosószert, amíg pàr hónapos volt. Most màr ugyanazzal mosom a ruhàit mint amilyennel a sajàtunkat. Viszont olyan öblítőt hasznàlok, ami megfelel az ő igényeinek, de az nekünk is jó😊!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!