Akinek a babájának nagyon vaskos lábfeje, bokája van, hol vesztek cipőt neki?
Figyelt kérdés
Hosszra 19es kellene neki, de csak a 21-esbe megy bele a lába, ami meg nagyon hosszú. Több helyen is néztem már cipőt- deichmann, skála, xxl- eredménytelenül.2016. márc. 14. 11:53
1/6 anonim válasza:
A kisfiunknak is ilyen lába van, jó széles lábfeje, de eddig akárhol vettünk neki cipőt, mindig találtunk rá megfelelőt. Jó, persze, jól körbe kellett nézni, de akár márkásabb boltot nézünk, mint a Deichmann, akár egy sima kínai üzletet, mindig találtunk neki cipőt.
Szerintem szánj több időt a vásárlásra és nézzetek meg több cipőt, valamelyik biztos jó lesz.
2/6 anonim válasza:
Pl. a Superfit cipők többféle kaptafával készülnek, amit általában jelölnek is. Érdemes lenne megpróbálni.
3/6 anonim válasza:
A Clarks gyárt többféle lábfejméretre cipőt.
4/6 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Salus szupinált cipőnél találtunk szélesebb cipőt. Mondjuk nekünk eleve szupinált kell.
5/6 anonim válasza:
Szuperfit és a primigi amiből szoktunk választani. Deichman és társaiba még sose sikerült cipőt venni neki, pedig minden alkalommal ott kezdjük a nézelödést.
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok, a kukucska gyerekcipő bolt, minimanoban lévő cipőbolt és a MOM bevásárló központban lévő primigibe ( itt most 50% kedvezmény van pont)szoktunk vásárolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!