Szerintetek cikik lennének ezek a jelmezek?
Már a farsangon gondolkodunk. 3 lányom öltözne be. Nem tudják, mit szeretnének,így nekem kell kitalálnom. Ezek jutottak eszembe:
4 és fél éves: méhecske
8 éves: doktornő
9 éves: boszorkány
Mind olyan jelmez, amit kaptunk, bolti, nem házilag készült, jó állapotúak.
Szerintetek ciki, hogy nem a megszokott hercegnős jelmezben lesznek? Inkább azt kellene vennem nekik?
A lányoknak tetszenek. De szinte minden ovis, sulis kislány hercegnőnek, Disney hercegnőnek, Violettának öltözik. Baj, ha mi nem állunk be a sorba?
Miért lenne ciki? Nem muszáj mindenkinek ugyanaz lenni, akkor nincs értelme a farsangnak. Az én gyerekkoromban még sokkal változatosabb volt, mivel nem voltak kapható jelmezeke, anyukák ügyeskedtek össz mindenfélét.
Tavaly szerintem az én fiamnak volt házi jelmeze, a nagy többség pókember, meg vmi rajzfilmhős volt, amiket kapni lehet. Ő keresztespók (imádja a természetet, főleg a pókokat, lepkéket) :) Idén feladta a leckét, mert rózsabogár szeretne lenni :) 3 éves kislányom katica lesz, az nem annyira egyedi, de ez a beceneve és nagyon szereti őket.
Szóval szerintem nem hogy ciki, hanem nagyon is menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!