Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Akik korán pár hetesen kezdtek...

Akik korán pár hetesen kezdtek el babaruhákat vásárolni? Vannak ilyen kismamák? Hogy kezeltétek a negatív beszólásokat emiatt?

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok, most vettem már pár unisex ruhát a picinek, mivel hihetetlen olcsón jutottam minőségi darabhoz. Többen lehurrogtak, hogy minek veszem meg ilyen korán. Magamnak is vettem pár kismama ruhát, hiszen az amúgy nagyon drága és kiárusítás meg most van, Miért adjak egy kismama felsőért 6000Ft-ot ha most 1500-ért megvehetem.Nem vagyok babonás, mert ha baj történne nem azért történik, mert vettem valamit vagy sem. A másik meg hogy kinek mi köze ehhez hogy ki mikor vásárol. Ismerősömék addig húzták, míg koraszülött nem lett és szinte semmije nem volt, így anyuka kimaradt ebből a rokonok szereztek be mindent.Oké ez nem mindennapos, de benne van...
2016. jan. 18. 14:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Én is korán vásároltam... :)

Először csak unisex dolgokat, aztán mikor kiderült a nemük, attól függően. De így annyi cuccunk lett, hogy alig fértünk el a babaruháktól, szinte naponta vettem valamit boltozgatás közben, plusz ugye rendelgettem is külföldről elég szorgosan.

Nekem senki nem szólt be emiatt, inkább meglepődtek, hogy a hasam még alig látszódott, de a babaruhák már egy szekrényt megtöltöttek... :)

Igazából jobb, ha hozzászoksz a beszólásokhoz, kéretlen tanácsokhoz, ez még csak a kezdet. Később azt fogod hallani, hogy miket ne vegyél fel, hogy ne szorítsa a hasadat, hogyan szülj, mennyit szoptass, hogyan altass, stbstb. A legjobb, ha az egyik füleden be-, a másikon pedig kimennek ezek.

2016. jan. 21. 10:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Tényleg az a megoldás, hogy ne mondd el nekik. Amúgy, ha olyan mondta, akinél nem gondoltam volna, elmondtam nekik, hogy én szeretném kiválasztani, és akció volt, mert nálam is így volt, bár a 20. hét előtt én nem vettem semmit sem. De utána már elkezdtem komolyabban nézelődni és jól tettem, mert volt időm jobban belemélyedni és azokat kiválasztani, amiket szeretnék és találni akciókat is. Ezt 2-3-4 hét alatt nem biztos, hogy sikerült volna. Ruhát később vettem, kismama ruhát a 15. héttől, amikor szorított a nadrág.:)
2016. jan. 26. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad a vásárlástól, akkor csináld nyugodtan. :)
2016. febr. 9. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!