Fürdőköntöst mikortól érdemes venni babának?
Figyelt kérdés
Mekkora mérettől kapni?brendonban jó minőségű van?vagy scamp esetleg?neten tudnék csak rendelni,mert nincs közelben brendon üzlet.2015. dec. 17. 10:46
1/7 anonim válasza:
Mikortól a babának?
Amikor már nem baba, hanem kisgyerek! Minimum onnan, hogy jár.
Előtte semmi értelme, hisz gyorsan megtörlöd és kész.
2/7 anonim válasza:
Mi kaptunk ajándékba. Kb 2-2,5 éves korától érdemes használni.
4/7 anonim válasza:
Biztos, hogy lehet kapni babaméretben is, már láttam ismerősnél kb. 3 hónapos babán is. Az más, hogy az enyém 5 évesen sem veszi fel, hiába van.
5/7 anonim válasza:
Én azért vettem neki, mert mi jártunk/járunk babaúszásra, illetve megyünk néha fürdőbe, nyáron meg strandra. Egyébként nem vettem volna.
6/7 anonim válasza:
Mikor érdemes?Amikor már nagyobb és önállóan jön megy, 1,5-2éves korában. Mi vettünk de egyikse használta, csak amikor strandon voltunk,ott viszont nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!