Újszülött orverál? Hol érdemes venni?
Figyelt kérdés
Leendő kislányomnak keresek, jó minőségű 56, max. 62 overált, mert tavasz közepén fog születni nem sokáig fogjuk használni.
Hol érdemes néznem?
A Brendonban horror áron vannak, a Tesco-ban most nem láttam szimpit.
Köszönöm a tanácsokat!
2015. dec. 1. 15:05
1/6 anonim válasza:
Én használtan vettem. Azokat a méreteket nem használják el a babák, csodás darabokat lehet venni potom pénzért. Várhatóan akkor nem lesz nagy hideg, elég egy vékonyabb is. :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem várj vele egy kicsit ha tavasz közepén fog születni, mert januárban, de legkésőbb februárban már le lesznek árazva az overálok...
3/6 anonim válasza:
H&M, C&A
Vagy nézegess használtan is, ilyen kicsi babák nagyon gyorsan nőnek, szinte újakat (vagy kifejezetten újakat) is ki lehet fogni.
4/6 anonim válasza:
H&M, Tesco, C&A
Egyetértek, hogy használtan is érdemes keresni, mert egy gyerkőc abszolút nem harcolja le ebben a korban.
5/6 anonim válasza:
Most várjuk ketteskét, kizárólag turiban veszem majd, ilyen piciben az a leggazdaságosabb és nagyon jókat látok, mi márciusra várjuk a bébit, nem sojat fogjuk szerintem használni, 56-ost veszek.
6/6 anonim válasza:
Bp-n a Thököly úti Háda tele van szebbnél szebb 56-os és 62-es overálokkal, és mind teljesen új, vagy újszerű, nagyon szépek, többségük márkás, és átlag 2500 ft-ba kerülnek. Nem vagyok használt ruha párti, de tényleg marha gyorsan kinövik, és sokból lehetett választani, meg annak a boltnak nincs olyan turkálós feelingje, a ruhák nagy része fogasokról lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!