10hós babának honnan tudok sportcipőt venni/rendelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kislányomnak szeretnék sportcipőt vásárolni. Pici lába van,17-18as méret a jó neki. Nem nagyon találtam a neten ilyen mérettel cipőcskét. (Nike,Adidas érdekelne) Esetleg van valakinek ötlete,hogy hol találhatnék ilyet? Előre is köszönöm!2015. szept. 7. 17:31
1/4 anonim válasza:
Gondolom csak kocsicipő jelleggel vennéd, ezért a helyedben jófogáson és vaterán néznék körül.
2/4 anonim válasza:
Azért lehet találni... De kocsicipőnek szinte mindegy milyen.
20-as méret már van Nike is.
De ne rendelj, hanem mindig próba után vásárolj.
3/4 anonim válasza:
A párom szintén a Deichmann-ban vett kis Adidast a lányunknak, 19-est. (mondjuk kint Ausztriában, de szerintem itthon is lennie kell). Plusz ráadástnak még egy Lonsdale cipőcskét is kapott, de az nagyobb, merevebb, jó lesz, ha már menni fog.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kocsicipőt szeretnék,viszont olyat,amiben,ha muszáj,le tudom tenni a földre a kucsit. Nekünk 17-18-as méretre lenne szükségünk,épp ezért nem találok bárhol. Jelenleg még használtan sem.
2015. szept. 9. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!