Ti rendeltetek már az Aliexpress-ről? Megérkezik? Mennyi idő alatt? Mit érdemes rendelni?
A 2,5 éves gyerekem sapkáit mindet innen rendeltem.4-5600 ft-ért nagyon jókat kapok,télit meg 7-800 ft-ért.
Egyáltalán nem bántam meg.
Magamnak rendeltem már kétszer ruhát:
Ilyet:
És ilyet:
És több fülbevalót.
Egyébként most is épp az oldalt böngészem. :)
3000-3500-ig szoktam ruhát nézni. Itthon ezek 5-6000 ft-ok.
Én már sokszor rendeltem, eddig minden megjött. Volt ami 2 hét alatt, volt ami 1,5 hónap alatt. Ez változó, de hát ezért van ingyen a posta. Aki gyors szállítást akar, az fizet pluszban. Semmi kockázat nincs benne, mert ha nem jön meg határidőn belül vagy sérült/hibás a termék, akkor lehet reklamálni és visszafizetik a pénzt.
Ruhákat még nem rendeltem, csak ékszereket, telefontokot, mosózsákot, pénztárcát, órát, ilyesmit. Kiváló minőségűek, mintha itthon vettem volna őket (bár tudjuk, hogy úgyis minden Kínában készül). Ruhát is tervezek rendelni, viszont ilyen apróságokat soha többet nem veszek itthon. Pl. egy telefontok ott 1500 Ft, itthon meg (ha egyáltalán lehet megfelelő méretűt kapni) 3000 Ft. Szerintem van amit nem érdemes rendelni mert drága is, meg még az áfa/vám is rámegy. Pl.: e-book olvasót, bútort, cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!