Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ki milyen ruhát ad az 1 éves...

Ki milyen ruhát ad az 1 éves csemetéjére?

Figyelt kérdés
A fiam 15 hónapos lesz nemsokára és nem tudom, hogy hosszú ujjú bodykat vegyek-e neki vagy rövidet. Kb 22 fok van fűtésszezonban a lakásban. Ilyen korú gyerekeknek is kell még a dupla réteg a karjára?

2015. aug. 24. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én hosszút adnék Rá 22 fokban.Igaz hogy mindig mozog de többnyire a földön és ott hűvösebb van.Pici huzat,szellőztetés stb. De mi fázósak vagyunk!!
2015. aug. 24. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyelőre vegyél 1-2 darabot (télen aláöltözni is jó).

Jelenleg is 22 fok körül van a lakásokban, nézd meg most, hogy ő miben érzi jól magát.

A lányom ennyi idős, ő mezítláb, cicanadrágban és rövidujjú pólóban van.

De nagyon számít az is, hogy mihez van szoktatva. Ha nincs nálatok 30 fok (sok családnál iszonyúan fűtenek), akkor valószínűleg eddig is hidegebbhez szokott.

Néhány darab mindenképp elkél, mert télen kabát alá már kelleni fog a hosszúujjú.

2015. aug. 24. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Én otthonra, 22 fokba nem adnék rá hosszúujjút. Nálunk is kb. ilyen hőmérséklet van télen, gyerekek ezt szokták meg, nem is igényelnek többet. Enyémek nem fázósak, nekik otthonra soha nem kellett 2 réteg a karjukra.

Elmenősnek, aláöltözéshez, kinti játszáshoz, sétához azonban mindenképp kell 2-3 darab.

2015. aug. 24. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
én vegyesen vettem hosszút is rövidet. szerintem kell mindkettő.
2015. aug. 24. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Rövidujjút.
2015. aug. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!