Hol tudok venni újszülöttnek overált?
Figyelt kérdés
Decemberi baba lesz és már el kezdtünk vásárolgatni. Arra lennék kiváncsi,hogy overált valami jó meleget ilyen helyen,hogy auchan,tesco szoktak árulni? H§M-be néztem és irtó drága 10.000 foront jó lenne egy 5000 ből megúszni. Gondolom már szeptembertől lesznek téli cuccok.2015. aug. 24. 15:48
1/6 anonim válasza:
Ezek sajnos ilyen drágák. Lehet kapni 5 körül neten, használtan. Mivel gyorsan kinövik, nem használódik úgy el. Újonnan 5 körül szerintem jót nem találsz.
2/6 anonim válasza:
Szia! nekünk október végi babánk lesz, szóval mi is meleg cuccokat keresünk a boltokba.Őszintén egy rokontól kaptunk kicsi babára való overált, ami jó lesz nekünk is, hiszen ők is csak pár hónapig használták.
Kabátot pedig egy kínaiba találtunk 5000 ft lett volna, de végkiárusítás miatt fél áron meg tudunk venni.
3/6 anonim válasza:
Olcsón háda, máshol bizony egy tizes
4/6 anonim válasza:
Bababizományiban fogtunk ki egy jó állapotút 2 ezerért. Mondjuk ez átmeneti overál, ő szeptember végi baba lesz. Téli overál gondolom vastagabb, nem tudom drágább-e.
5/6 anonim válasza:
Neten nézz, otthon nagyon drága. Nekem is téli babám lesz, mi már megvettük neki, de mi külföldön tartózkodunk egyelõre. Én is beparáztam, hogy mi lesz ha otthon kell megvenni...
6/6 anonim válasza:
Turikban szuperek vannak nagyon olcsón ilyen pici méretben, csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!