Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol vegyek neki cipőt? Vehetek...

Hol vegyek neki cipőt? Vehetek már neki a felnőtt részlegről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagylányom most lesz 9 èves, ehhez kèpest 147cm, ès 37-es lába van. A gyerekosztályon ès a bababoltokban alaphangob nehèz ekkora cipőt találni, plusz 5 ezer ft alatt nem is kapok.

Arra gondoltam, vennèk neki női cipőt, a felnőtt osztályról. Nem magassarkút, hanem edzőt, tornacipőt. Ezek, mivel gyakori mèret, 2 ezer ftnál kezdődnek, meg van olyan bolt, ahol 1-et fizet 2-t kap akció van.

Meg tudnátok nekem mondani, miben másak a felnőtt, mint a gyerekcipők? Szerintetek vehetek neki onnan?

Amúgy nála kb 2 hónap maximum egy márkás cipő is, szóval ezèrt akarom minnèl olcsóbban. Állandóan szètrúgja, beleesik a patakba, annak a vize meg iszapos, szinte kimoshatatlan, a sulival játszótereznek, ès nem tudom, ott mit csinál, de 2-3 alkalom után annyi is a cipőnek.

Ès mèg egy kèrdès. Szerintetek a magasszárú cipő őszre jó lenne neki?

2015. aug. 19. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jó a felnőtt cipő is, nem kisgyerek már, nem lesz semmi baja a felnőtt cipőtől.
2015. aug. 19. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 9évesemnek 39es lába van (151cm)! Felnőtt osztályon vásárolunk, gyakran a Deichmannban, bár valahogy ott a minőség már kezd romlani... De nálunk is elég csekély idő, amit kibír.

Az én lányom szereti a magasszárúakat, viszont arra figyelj, hogy ne bő fazont vegyetek, fogja a lábát, sokat rohangálnak stb!

Én nem vettem észre, hogy más lenne mint a gyerekcipő, annyi, hogy ezek nem annyira mintásak már, de nem is hiányolja a lánykám. Szerintem nyugodtan! :)

2015. aug. 19. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a segítsèget! A Deichmann tavaly leírta magát nálunk. A 4 gyereknek majdnem 60 ezret hagytunk ott cipőre, de 2 hónapig bírták, elengedte a ragasztás, de nem fogadták el a garanciát, pedig direkt ezèrt vettük ott.

A minta nem èrdekes, nem szereti a mintásakat, csak pólókból.

2015. aug. 19. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, ezért írtam, hogy a Deichmannban gondok vannak, nekünk is mindig ezek voltak.. garanciát egyszer nem fogadták csak el, de mi is meguntunk már.

Ti milyen üzletekben vásároltok a gyerekeknek?

2015. aug. 19. 20:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Van a közelben egy kínai, ott mindig akció van, 500ft-1000ft egy pár cipő. Meg Szlovákiából ès Nèmetországból hozatok be nekik ismerősőkkel, mert gyakran van olyan akció, hogy 5 euróèrt, azaz kb 1500ftèrt 3 pár cipőt kapunk. Meg van egy helyi árus, ő Romániából hoz cipőt, ruhát, de borzasztó olcsón. Egy új nadrág 500ft, cipő 800. A kínait kivève mind minősègi. De mi 10kmre lakunk a határtól, itt boltok nem nagyon vannak, fel kellett magunkat találni.
2015. aug. 19. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Az igen! Nálunk a kínaiban is 4000ft egy vászoncipő, a csizma sokszor veri a 10ezret...
2015. aug. 20. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!