Hol vegyek neki cipőt? Vehetek már neki a felnőtt részlegről?
Sziasztok!
Nagylányom most lesz 9 èves, ehhez kèpest 147cm, ès 37-es lába van. A gyerekosztályon ès a bababoltokban alaphangob nehèz ekkora cipőt találni, plusz 5 ezer ft alatt nem is kapok.
Arra gondoltam, vennèk neki női cipőt, a felnőtt osztályról. Nem magassarkút, hanem edzőt, tornacipőt. Ezek, mivel gyakori mèret, 2 ezer ftnál kezdődnek, meg van olyan bolt, ahol 1-et fizet 2-t kap akció van.
Meg tudnátok nekem mondani, miben másak a felnőtt, mint a gyerekcipők? Szerintetek vehetek neki onnan?
Amúgy nála kb 2 hónap maximum egy márkás cipő is, szóval ezèrt akarom minnèl olcsóbban. Állandóan szètrúgja, beleesik a patakba, annak a vize meg iszapos, szinte kimoshatatlan, a sulival játszótereznek, ès nem tudom, ott mit csinál, de 2-3 alkalom után annyi is a cipőnek.
Ès mèg egy kèrdès. Szerintetek a magasszárú cipő őszre jó lenne neki?
Én 9évesemnek 39es lába van (151cm)! Felnőtt osztályon vásárolunk, gyakran a Deichmannban, bár valahogy ott a minőség már kezd romlani... De nálunk is elég csekély idő, amit kibír.
Az én lányom szereti a magasszárúakat, viszont arra figyelj, hogy ne bő fazont vegyetek, fogja a lábát, sokat rohangálnak stb!
Én nem vettem észre, hogy más lenne mint a gyerekcipő, annyi, hogy ezek nem annyira mintásak már, de nem is hiányolja a lánykám. Szerintem nyugodtan! :)
Köszi a segítsèget! A Deichmann tavaly leírta magát nálunk. A 4 gyereknek majdnem 60 ezret hagytunk ott cipőre, de 2 hónapig bírták, elengedte a ragasztás, de nem fogadták el a garanciát, pedig direkt ezèrt vettük ott.
A minta nem èrdekes, nem szereti a mintásakat, csak pólókból.
Igen, ezért írtam, hogy a Deichmannban gondok vannak, nekünk is mindig ezek voltak.. garanciát egyszer nem fogadták csak el, de mi is meguntunk már.
Ti milyen üzletekben vásároltok a gyerekeknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!