November végi babának kell rövid ujjú bodykat is venni, vagy csak hosszú ujjút?
Figyelt kérdés
Elsö baba lesz, de az összes kelengyelistán csak azt írják, hogy 6-10 body, de hogy milyet azt nem...2015. aug. 10. 16:56
11/15 anonim válasza:
Mi nem használtunk rövidet, csak hosszút. Olyan 23-24 fok volt a lakásban. Hosszú ujjú rugi és hosszú ujjú body volt rajta.
12/15 anonim válasza:
9esnek igaza van. Fürdéshez elég a 24 fok, éjszakára 20. Nekem is novemberi babám van, és hosszuujju rugi alá én rövid bodyt adtam, ujjatlan rugi alá meg hosszuujju bodyt. Nekünk több rövid body volt, mint hosszu szerintem.
13/15 anonim válasza:
rövidujjú mindig kell. én úgy vettem,hogy 2/3-a hosszú, 1/3-a rövid.
14/15 anonim válasza:
Januári babánál is többször használtunk rövid ujjút, mint hosszú ujjút. Ahogy a 3-as írja rövid ujjú bodyhoz hosszú ujjú rugi, hosszú ujjú bodyhoz ujjatlan rugi a praktikus. Felesleges bentre 2 hosszú ujjú egymásra. Nálunk 22-23 fok volt folyamatosan, bőven elég volt a rövid-hosszú kombó, nem kell két hosszú ujjú. Tehát attól függően vegyél, hogy milyen rugikat veszel. Párral legyen több a body mint a rugi. Ne aggódj, belejössz majd!
15/15 anonim válasza:
Én mindenképp a karbonszálas Body kitet választanám de ne felejtsd el leültetni és nagyobb felniket rakni. Jóféle versenygumi és egy egy elegáns karbon spoilert a fejére.
Ne parázz első alkalommal mindenki izgul csak vigyázz ne kaparjááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!