Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » November végi babának kell...

November végi babának kell rövid ujjú bodykat is venni, vagy csak hosszú ujjút?

Figyelt kérdés
Elsö baba lesz, de az összes kelengyelistán csak azt írják, hogy 6-10 body, de hogy milyet azt nem...

2015. aug. 10. 16:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi nem használtunk rövidet, csak hosszút. Olyan 23-24 fok volt a lakásban. Hosszú ujjú rugi és hosszú ujjú body volt rajta.
2015. aug. 10. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
9esnek igaza van. Fürdéshez elég a 24 fok, éjszakára 20. Nekem is novemberi babám van, és hosszuujju rugi alá én rövid bodyt adtam, ujjatlan rugi alá meg hosszuujju bodyt. Nekünk több rövid body volt, mint hosszu szerintem.
2015. aug. 11. 00:36
 13/15 anonim ***** válasza:
rövidujjú mindig kell. én úgy vettem,hogy 2/3-a hosszú, 1/3-a rövid.
2015. aug. 11. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Januári babánál is többször használtunk rövid ujjút, mint hosszú ujjút. Ahogy a 3-as írja rövid ujjú bodyhoz hosszú ujjú rugi, hosszú ujjú bodyhoz ujjatlan rugi a praktikus. Felesleges bentre 2 hosszú ujjú egymásra. Nálunk 22-23 fok volt folyamatosan, bőven elég volt a rövid-hosszú kombó, nem kell két hosszú ujjú. Tehát attól függően vegyél, hogy milyen rugikat veszel. Párral legyen több a body mint a rugi. Ne aggódj, belejössz majd!
2015. aug. 12. 11:36
 15/15 anonim válasza:
0%

Én mindenképp a karbonszálas Body kitet választanám de ne felejtsd el leültetni és nagyobb felniket rakni. Jóféle versenygumi és egy egy elegáns karbon spoilert a fejére.

Ne parázz első alkalommal mindenki izgul csak vigyázz ne kaparjááá

2015. aug. 12. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!