Ezek is fontosak a kelengye listán?
Október végén fog a kisfiam megszületni, mivel első baba, eléggé tapasztalatlanok vagyunk. Szerencsére a védőnőnk irtó kedves, így nála is rá tudnék kérdezni mi az ami tényleg kell, és mi az ami felesleges, de vele majd csak szeptemberbe találkozok.
Letöltöttem egy kelengyelistát, és egész jól át is látom, viszont van egy két dolog amiről lenne kérdésem.
1.Cumisüveg. : Mennyire fontos egy újszülött babánál?illetve hány db-ot érdemes venni?
2. Mikrós sterilizáló: Hasznos, vagy igazából csak a helyet foglalja? Náluk elég kicsi a hely, ezért nem szeretnék felesleges dolgokat beszerezni, hogy utána csak kerülgessem.
3. Hálózsák 2-3 db.
Na itt nem értek mindent. szóval ír a lista ágynemű garnitúrát is,meg hálózsákot is. Rendben hogy téli baba lesz, de nálunk télen elég meleg van, szóval nem túlzás az hogy hálózsákba is aludjon meg még plusz takaró?
( ágyneműt már vettünk) Vagy az úgy megy hogy vagy ez vagy az?!
4. Szoptatós párna: Érdemes előre megvenni, van értelme vagy elég idő közben ha úgy érezzék hogy nehézkes a szoptatás és talán egy ilyen párnával egyszerűbb lenne?
5. Mosogatószer : Mármint olyan ami természetes anyagokból van, a tescoba láttam ilyet, a baba sorban, ez ugye arra jó hogy ne vegyszerrel mosogassuk a kicsi dolgait. Elég drága áron volt, de persze, ha kell, akkor megvesszük, csak érdekelne-e hogy ez mennyire fontos?!
6. Baba mosószer-öblítő: A mosószert még értem, és azt tudom hogy kell. de öblítő? Valaki azt mondja hogy a babája arra lett allergiás, és felesleges hogy öblítővel mossam a ruháit majd. Szerintetek?
Minden épkézláb tipp, ötlet érdekelne, hogy mi hasznos, és mi felesleges! Köszönöm előre is a válaszokat
Cümis üvegböl vegyél egyet hátha kell ,nekünk kellet ,
Mickros sterilizálo is nagyszerü mi használtuk csak víz kellet bele és2-3 perc és szép tiszta lett .
Szopi párna szerintem fölösleges
Hállozsákbol kezdetnek elég egy mert lehet nem szereti majd a gyereked .
Mosogatoszer felesleges
Nálunk elején szenzitiv baba öblitö volt nem lett alergiás a lányom böre az öblitöre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!