Első cipőt hol érdemes venni? (Bp. )
Egy éves, kb. 18-as a lába. Bútor mellett lépeget, már rövidebb időre kapaszkodás nélkül is megáll.
Brendonban néztem eddig, de drágák és nem tűntek annyira jó minőségűnek a cipők.
Túl sok helyre nem szeretném ilyen melegben hurcolni a gyereket, ezért megköszönöm, ha segítetek szűkíteni a lelőhelyeket.
Nekünk ez a puhatalpú bevált első cipőnek:
A Tékozló Homáron (fogyvédelmi blog) mostanában volt pont egy liliputi cipős poszt, én az alapján inkább kerülném őket.
A Brendon valóban túl van árazva.
Első cipőre nagyon sokat ne szánj, pillanatok alatt ki fogja nőni, mi a puha talpú cipőt mindig csúszásgátlós zoknival váltottuk ki. A későbbiekre a Szamos, Szupi cipőket tudom ajánlani, nekünk még soha nem volt velük bajunk.
Két okból szeretnék "rendes" cipőt (zokni helyett). Egyrészt az udvarra zokniban/mezítláb nem szívesen viszem ki, karban meg csak pár percet tudom tartani a közel tíz kilóját.
Másrészt ősztől bölcsődés lesz, szeretném, ha szokná, hogy a lábra cipőt húzunk a lakáson kívül. Ne akkor kelljen órákat birkózni, hogy ráerőszakoljuk majd a cipőt.
Zuglóban a Nagy Lajos király útján van egy szuper bolt: [link]
Nagyon pici, de hatalmas a választék a jó minőségű bőrcipőkből és kedvesek az eladók.
Érdemes délelőtt menni, mert délután nagyon sokan vannak és 3-4 embernél több nem fér be a boltba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!