Megmondanátok, mire kell figyelni egy 18 hónapos babánál fürdőruha vásárlásnál?
Jezusom! Borunk, furodtunk, 18 honapos baba!!! Te olvasod is amit irsz?
Amugy vegyel tobb felet es kitapasztalod. A leglenyegesebb a naptej!
Húha... ez a többesszám... :) És 18 hónaposan már nem baba, hanem kisgyermek. :)
Na de a lényeg: a béléses ruha több ideig szárad, én nem szerettem soha béléseset venni a gyereknek. Kis kalap, vagy sapka, naptej, és egy vékony fehér póló... napernyő vagy valami sátor-féle, ami árnyékot ad. És sok folyadék. 11-15 között kerülni a tűző napot. Nagyjából sztem ennyi.
én kérek elnézést,hogy a rossz gépemen nem volt kedvem 22x leütni x.betüt hátha sikerül végre egy jó ékezet,meg a többes számért is...
örülök,hogy meg adhattam az okot amin fel lehetett végre háborodni és beszólni..
a válaszokat azért köszönöm!
egyébként 10-ből egy volt csak "bélés" nélküli..nekem is fura volt,de gondoltam van valami funkciója nem véletlen rakták bele,de ezek szerint..
remélem mivel jó hosszan írtam itt is találtok még kivetnivalót..igyekszem feldobni az estéteket,nem elenörzöm az írásom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!