Ti adnátok 9000 ft-ot egy pólóért (2 évesnek)?
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 11:53
21/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nagyon tetszenek ezek a ruhák,szoktam is vásárolni akcióba ha találok méretet mert tényleg jó minőségűek.De ezt egy kicsit túlzásnak tartom,úgy látom nem vagyok vele egyedül.
2015. máj. 12. 10:38
23/31 A kérdező kommentje:
Mamas&Papas.
2015. máj. 12. 12:11
25/31 anonim válasza:
Ha megengedhetem magamnak akkor igen. Hogy miért? Mert megengedhetem magamnak.
26/31 anonim válasza:
Attol, mert megengedheted magadnak, attol meg nem kell idiotanak lenni.
27/31 anonim válasza:
Aki megengedheti magának az nem nézi az árakat.
28/31 anonim válasza:
Mamas&Papas nekem is nagyon tetszik, de sose vettem még ott semmit mert annyira drága. Azért szoktak lenni leárazások, hátha leárazzák amit kinéztél :-)
29/31 blazseidr válasza:
1. ne vegyél, a 2 évesek nagyon nőnek, hamar kinövi, 1-2 hónapig tudja majd hordani, ha szerencséd van, akár 4-ig is;
2. mi inkább egészséges cipőbe fektettünk, igaz nálunk befelé dőlős lábú gyerekek vannak;
3. az ekkora gyerekek nem azzal törődnek, hogy hány forintos a cucc, ami rajtuk van, hanem hogy milyen színű, illetve, hogy van-e rajta hello kitty/kutya/szivecske/darth vader stb.
4. az ekkora gyerekek nem törődnek azzal, ha kimoshatatlan fagyi/szörp/gyümölcs/csoki/szaft stb nyomok kerülnek a pólójukra;
5. inkább vidd el valami jó játszóházba/fürdőbe/nyaralásra, azt legalábbis a mi 3 csemeténk sokkal jobban értékelte, akárcsak a színezőket, plüssöket, legókat, játékautókat.
Remélem tudtam segíteni!
Üdv!
30/31 totyogo07 válasza:
Én biztos NEM, de szívesen odaadom a fiamét ennyiért!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!