Westendben lévő Next üzletben van most, vagy lesz a közeljövőben leárazás?
Figyelt kérdés
Babaruhákat szeretnék venni legkésőbb május végéig, ha esetleg valaki tudna róla infót akkor megköszönném.2015. máj. 1. 14:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem ott sosincs leárazás, legalábbis én még sose láttam ott, még augusztusban sem, pedig kerestem az akciós cuccokat. Szerintem rendelj inkább a nextdirect-től, mert kicsit olcsóbb és ingyen házhozhozzák 20 euro felett.
2/2 anonim válasza:
Májusban nem hiszem hogy lesz. Egyébként márciusban volt leárazás, a teli/átmeneti cuccokat raktak ki, nem tudom mennyi volt, mert mire én mentem, akkor mar nem volt olyan nagy a választék, de azért sikerült par dolgot venni féláron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!